Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedéskor szoktatok azonnal képet küldeni?
Figyelt kérdés
Én 180 cm magas nő vagyok, nem tartom magam csúnyának (mások se), de nem szeretek beszélgetés nélkül, egyből képet küldeni. Főleg, ha a magasságomat se tudja az illető, mert az sokaknak kizáró tényező.
Viszont nem is várom el, hogy képet kapjak, nekem mondjuk 2-3 nap (nem 24 órát kell elképzelni) beszélgetés után is elég lenne. Lehet valaki egy földre teremtett Adonisz, ha a világfelfogásunk gyökeresen eltér, akkor még haverok se leszünk, ez tuti.
Én akkor szoktam küldeni ha érzem hogy egy hullámhosszon vagyunk, de ez általában több napos beszélgetést jelent, vagy akár több hetest.
2015. okt. 2. 00:40
14/21 anonim válasza:
Csatlakozom a #13 válaszolóhoz.
37F
2015. okt. 2. 01:41
15/21 anonim válasza:
Lehet én vagyok ómódi, de én pár órán belül küldök képek, úgy gondolom alapvető illem, hogy az arcomat adom egy olyan beszélgetéshez, aminek a tárgya az ismerkedés. Őszintén (tudom, hogy nem megy), melyik a jobb? Ha 1 hétnyi traccsparti után kiderült, hogy a szőke herceg valójában egy elhízott, fogatlan ork és akkor jön a kínos szabadkozás, hogy "ja én csak barátkozni akartam, de amúgy jó arc vagy", vagy ha már az elején tudjuk egymásról, hogyan is nézünk ki? Amiről ti irtok az kb. olyan, mintha 1 héten keresztül zsákkal a fejükön beszélnének az emberek és, ha úgy érzik, hogy szimpatikusak egymásnak, akkor leveszik a zsákot és jó eséllyel jön a csalódás. Ez alapvető pszichológia. Ha valakivel arc nélkül beszélsz és az interakció alatt egy pozitív kép alakul ki benned a másik félről, akkor a fejedben egy szép külső fog kialakulni róla, hisz a legalapvetőbb emberi képzettársítás egyike a "szép = jó ; rossz = csúnya" kombinációk, így egy rohadt nagy csalódás annak a vége, hogy a hűű de nagyon szimpi illetőről kiderül, hogy nektek egyáltalán nem tetszik, pedig a fejetekben egész más kép alakult ki róla.
2015. okt. 2. 08:38
16/21 anonim válasza:
Azt kell, hogy mondjam az utolsónak teljesen igaza van!
2015. okt. 2. 11:31
17/21 anonim válasza:
Nekem meg ellenkeznem kell mindkettőtökkel. Hiába van igaza, nem tudhatja, hogy kivel beszél, és hogy az illető nem fog visszaélni a képével. Az óvatosságot mindkét félnek meg kell értenie, ez is lehet egyfajta szűrő. A nevet meg ráér megtudni az első találkozás után.
2015. okt. 2. 12:25
18/21 anonim válasza:
17-es: Mondod ezt a Facebook korában? Amikor mindenkiről van kint vagy 600 kép?
2015. okt. 2. 12:31
19/21 anonim válasza:
És ha látja a képem a csúnya szatír mi lesz? Rajzol rá egy Hitler bajuszt és kirakja mindenhová? Halálosan nem érdekel ki és mit csinál a képeimmel, olyan képeket, amik kompromittálhatnának meg alapból nem is küldök. Ha valaki küld nekem egy képet én 2 perc alatt lenyomozom, hogy kié az, ezt az opciót mindig felvázolom azoknak, akik tőlem kapnak, hogy biztosra mehessenek. Azok az idióták, akik a faszukról meg a melleikről küldenek képet, aztán meg feljelentéssel fenyegetőznek, ha valaki visszaél velük, azok magukra vessenek, nem kell csodálkozni, hogyha megesz egy tigris, ha tálcán kínálod neki magad.
15# voltam.
2015. okt. 2. 12:54
20/21 anonim válasza:
Volt már olyan, hogy pár üzenet után küldtem magamról, szerencsére nem menekült el senki előlem :D de a lánytól nem várom el, hogy egyből küldjön képet magáról (meg is értem ha nem akar azonnal, sok a kamus oldalon :D)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!