Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ismerkedéskor szoktatok azonnal képet küldeni?

Figyelt kérdés

Én 180 cm magas nő vagyok, nem tartom magam csúnyának (mások se), de nem szeretek beszélgetés nélkül, egyből képet küldeni. Főleg, ha a magasságomat se tudja az illető, mert az sokaknak kizáró tényező.

Viszont nem is várom el, hogy képet kapjak, nekem mondjuk 2-3 nap (nem 24 órát kell elképzelni) beszélgetés után is elég lenne. Lehet valaki egy földre teremtett Adonisz, ha a világfelfogásunk gyökeresen eltér, akkor még haverok se leszünk, ez tuti.

Ti hogy csináljátok?

2015. okt. 2. 00:00
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
Nem ismerkedem az interneten.
2015. okt. 2. 00:02
 2/21 A kérdező kommentje:
1: Oké, akkor te nem tudsz segíteni. :)
2015. okt. 2. 00:04
 3/21 opened paradise ***** válasza:

Nem,mivel sok a piroskafarkas...

Meg egyébként se. Régebben csak hónapok után tettem,de mostmár azért azt sem.

Meg nekem nem a külső számít igazán,ha nem tudok valakivel elbeszélgetni,akkor nem is érdekel a képe...

2015. okt. 2. 00:05
 4/21 anonim ***** válasza:
Hát én még sose kértem képet egyetlen lánytól sem, pedig sokkal beszéltem itt, akikkel cseréltünk képet is. Mindig ők hozzák fel, mert én előbb szeretem kicsit megismerni az embereket.
2015. okt. 2. 00:12
 5/21 anonim ***** válasza:

Mi a parommal anno kb 1-2 het utan kuldtumk kepet magunkrol a masiknak mikor mar tudtuk,hogy kedveljuk egymast :) Ez 3,5 eve tortent azota is egyutt vagyunk

18/L

2015. okt. 2. 00:12
 6/21 anonim ***** válasza:
Én csak akkor kényszerülök internetes ismerkedésre ha nagyon szükségem van valakire és nincs a környezetemben senki. (most is ilyesmi időszakot élek át) Legutoljára úgy volt, hogy beszélgettünk, beszélgettünk aztán igazából nem is képcsere volt szerintem hanem facebook elérhetőség és ott folytattuk.
2015. okt. 2. 00:13
 7/21 anonim ***** válasza:

Én megkérdezem, hogy szeretne-e képet cserélni, ennyi.

Jobb, ha az elején kiderül, hogy nem tetszem neki. Nincs gondol vele, hogy vállaljam az arcom. Sőt, azt is felhozom, ami szerintem kizáró tényező lehet.

Nálam pl a magasságoddal nem lenne semmi baj, hiszen 187 vagyok.

24/F

2015. okt. 2. 00:13
 8/21 anonim ***** válasza:

Egy ideje senkinek nem küldök képet. Vagy felkeltem az érdeklődését beszélgetés közben, vagy nem egymást keressük. Meg természetesen én sem kérek képet, sokkal jobban érdekel az ember, mint hogy hogy néz ki. Sok vakrandim volt, én mindet nagyon élveztem.

Jelenlegi kapcsolatomat is nagyjából egy hónap levelezés előzte meg, képküldözgetés nélkül, és egyikünk sem bánta meg.

2015. okt. 2. 00:15
 9/21 anonim ***** válasza:
Wow, mily magas nő. Egyik exem is pont ilyen magas volt. :) Nem ismerkedem szívesen neten, mert annyi az átverés... De volt már, hogy cseréltünk pár nap/hét után, de csak akkor, ha jókat beszélgettünk. A jellem meghatározó.
2015. okt. 2. 00:16
 10/21 anonim ***** válasza:
6%
Á, sok köcsög van. Nem nagyon jó a biztonság. Kevés az ember, a biztonsági szervezet kevés nagyon, rosszul van megcsinálva nagyon. Rossz emberek vannak. A rosszakat el kell ítélni, akik bűnösek, szenvedjenek.
2015. okt. 2. 00:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!