Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Onismeret=boldogsag? Egyetertetek?
Szerintetek, akik idot es energiat is forditanak arra, hogy megismerjek onmagukat, nem konnyebben erik el a celjaikat? Akar munkaban, akar parkapcsolatban?
Pl. az ide irogato emberek, akik panaszkodnak, hogy rossz egyedul es nem talaljak a megfelelot. Tudjak egyaltalan kit keresnek?
Miert nem forditjak az egyedul toltott idot onmaguk fejlesztesere? Miert nem probalnak meg egyedul boldogok lenni, hogy aztan a parkapcsolat is konnyebben kialakuljon?
Eveket elpazarolnak az onsajnalatra, mig ekozben felepithettek volna az eletuket.
Tudom, hogy kulonbozoek vagyunk, de ez nekem akkor is felfoghatatlan.
Mi a velemenyetek? Mitol fugg, hogy ki hogy all ehhez a temahoz? Talan, hogy mennyi kitartasa es lelki ereje van?
Ha szakember segitsege kellett, akkor az kellett. O csak aszisztalt, de te csinaltad vegig.
Inkabb arra gondoltam, amikor valaki kapcsolatfuggo es a parjatol varja a megoldast. Vagy csak elvegetal mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!