Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért ilyen nagyravágyóak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen nagyravágyóak a férfiak?

Figyelt kérdés

Állítólag szép vagyok, nem 10/10-es, de szép.

Egy boltban dolgozom, a srác, pedig, aki kitalálta, hogy velem akar járni, a szemközti boltban, és egymáshoz járunk át pénzt váltani.

Nem tudom, hogy fogalmazódott meg benne, de átküldte egyszer a kolléganőjét, hogy kérje el a számom, mert meg akar hívni valahová. Megmondtam, hogy köszönöm, nagyon kedves, de barátom van (tényleg van).

A srác azóta olyan szinten fúj rám, hogy nem hajlandó még a közelembe jönni se, annyira meg van bántva.

De ha a számom kellett neki, miért nem kérte el, amikor maga jött át?

Amugy nem helyes (magas, vékonyka, göndör, szemüveges, apró szemekkel, nagyon keskeny szájjal, és dadog, szóval nem valami talpraesett), de nem zárom ki, hogy a természete jó. Csak azért meglepett, hogy azt hitte, igent fogok mondani, mikor nem is ismerem, és még csak nem is maga jött el megkérdezni

2015. okt. 1. 15:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Vannak ennél tragikusabb/szomorúbb/rosszabb dolgok is :)

2015. okt. 2. 10:59
 12/12 anonim ***** válasza:
0%
10-es. Kíváncsi lennék ha dadognál mennyire menne a csajozás. Szerintem inkább te vagy szánalmas meg a kérdező, hogy kiemeli a fogyatékosságát. Szerintem a srácnak nem ez volt a legnagyobb problémája egyszerűen magára haragszik amiért nem volt bátorsága magától megkérdezni. Ha odament volna megkérdezte volna és elutasította volna a lány nem lett volna sértődött.
2015. okt. 2. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!