Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen nagyravágyóak a férfiak?
Állítólag szép vagyok, nem 10/10-es, de szép.
Egy boltban dolgozom, a srác, pedig, aki kitalálta, hogy velem akar járni, a szemközti boltban, és egymáshoz járunk át pénzt váltani.
Nem tudom, hogy fogalmazódott meg benne, de átküldte egyszer a kolléganőjét, hogy kérje el a számom, mert meg akar hívni valahová. Megmondtam, hogy köszönöm, nagyon kedves, de barátom van (tényleg van).
A srác azóta olyan szinten fúj rám, hogy nem hajlandó még a közelembe jönni se, annyira meg van bántva.
De ha a számom kellett neki, miért nem kérte el, amikor maga jött át?
Amugy nem helyes (magas, vékonyka, göndör, szemüveges, apró szemekkel, nagyon keskeny szájjal, és dadog, szóval nem valami talpraesett), de nem zárom ki, hogy a természete jó. Csak azért meglepett, hogy azt hitte, igent fogok mondani, mikor nem is ismerem, és még csak nem is maga jött el megkérdezni
Nem ezt jelenti a nagyravágyás. A férfiak alapból nagyravágyóak, sikerről álmodoznak és néhányan arra is törekednek.
Amit te megfogalmaztál az egyszerű sértett egó. Valószínű a srácnak nagyon tetszettél és nem tudta mit reagálnál, ha ő kérné el a számod (gondolom akkor is "nem" lett volna a válasz), valamint sejtette, hogy nincs sok esélye és amikor ez világossá is vált nagyon rosszul érezte magát emiatt.
Ez nem nagyravágyás, hanem félénkség, önbizalomhiány. Nem merte személyesen csinálni.
És nem fúj rád, hanem szégyellni magát.
Azt a ká élet. Nagyon szépen eltorzítottad a szituációt a saját elmédben, hogy az jöjjön ki, hogy Te = igazságos, kedvs, rendes satubbi és srác = lúzer, ronda, balfék, nagyravágyó péló...
Cartman-féle emlékezeted van...
"Megmondtam, hogy köszönöm, nagyon kedves, de barátom van (tényleg van)."
Mert ez aztán hatalmas szemeköpés lett volna ha ezt a srácnak mondja... xDDDDDDDD
Férfi vagyok, de sztem atomgáz a kérdésben szereplő csávó és a válaszolók nagy része is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!