Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy ne ijesszem el ezt a pasit?
Tetszik egy tőlem 7 évvel idősebb pasi a munkahelyemen, de teljesen más részlegen vagyunk, így ritkábban találkozunk.
A pasi kollégák többségének tetszem és ezt ő is látja.
Nem vagyok kihívó, harsány, a pozitív kisugárzásomnak, vidámságomnak tudom be hogy szeretik a társaságomat a pasik.
Mostanra már nagyon zavar engem hogy bepróbálkoznak nálam az idősebb, apám korú pasik is. Soha nem kavartam senkivel sem munkahelyen, tartom magam. Lehet hogy ez is tetszik a pasiknak, vagy nem tudom.
Eleinte jól estek a visszajelzések a pasiktól, mert nagyon kevés önbizalmam volt és a tudat hogy tetszem a férfiaknak.
Most már viszont zavar, mert van aki gusztustalanul közeledne felém, és szinte mindegyiknek családja van, úgyhogy természetesen visszautasítom őket.
Aki tetszik nekem, vele még csak ismerkedek, barátkozunk, mert nem szeretném elsietni, de ő is minden alkalommal megemlíti hogy odáig vannak értem a pasik és az ő részlegükön is állandó téma vagyok (mert hogy különleges szépség vagyok, stb.).
Azt látom rajta hogy tetszem neki, de ez az egész számára ijesztő lehet, hogy ilyen népszerű vagyok a pasiknál, de úgy érzem hogy nem tehetek róla.
Ha adnék rá okot (pl. kihívó öltözködés, kacérkodás, ilyenek) akkor meg is érdemelném ezt a helyzetet, úgy kell nekem.
De azt mondják gyönyörű arcom van és tutajos szemeim. Sokszor "megkapom" hogy ne nézzek rájuk ilyen szemekkel mert kész vannak tőlem. Pedig normálisan "nézek" ahogy máskor. És amikor bókol nekem valaki, kedvesen megköszönöm neki és ennyi, nem vagyok bunkó.
Zavar hogy tapadnának rám a pasik, mert a "kiszemeltem" előtt is próbálkoznak, előtte is rólam beszélnek, ezzel pedig teljesen elijesztem őt pedig nem tehetek róla.
Azt még hozzátenném, hogy van olyan kolleganőm aki nagyon harsány, szinte felajánlkozik a pasiknak. Nem csúnya, nagyon baba arca van (ez pozitív), de úgy viselkedik mint egy igazi kiéhezett r.b.nc és a pasik nem foglalkoznak vele, pedig nála biztos sikere lenne minden pasinak.
Mit csinálhatnék szerintetek?
Csak értelmes válaszokat kérek szépen. Köszönöm.
1. Munkahelyen nem pasizunk.
2. A celpont nagyon alkalmatlan.
3. Eredmeny nem lesz.
4. Ha visszahuzodsz, nyomulnak. Ha nyomulsz, akkor menekulnek.
N
Nem "pasizni" szeretnék.
Ez a férfi nagyon érdekel, különleges nekem. Ilyet még nem éreztem előtte :-)
Az egy alapszabaly, h hazinyulra nem lovunk, m abbol csak baj lehet.
Az ok, amiert sok ven, csalados kujon nyomul rad, az, h tartod magad es nem teszed szet a labad nekik, masreszt pedig nekik mar uncsi a csaladi elet, es ez a legnagyobb szorakozasuk, h uj husira hajthatnak. Ezek nem fogjak vissza magukat, m nincs vesztenivalojuk, ugyanis vagy visszautasitod oket, vagy az agyukba bujsz...
En a heleydben talan kikernem magamnak a gusztustalan es gatlastalan kozeledoket, es elkuldenem oket negyszemkozt a jobudos f*ba felhaborodva, h megis mit kepzelnek, h ilyen stilust engednek meg maguknak Veled szemben.
Ha tenyleg tetszik az a pasi, akkor ne siesd el a dolgokat. Lassu viz partot most. Es azt is vegig kell gondolnod, h a kozos munkahely nem eppen elonyos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!