Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ilyen rossz a helyzet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen rossz a helyzet ismerkedés terén vagy csak a férfiak itteni kis csoportja látja ilyen túl negatívan a helyzetet?

Figyelt kérdés
Ha egy átlag vagy az alatti férfi vagy. Túl vékony túl kövér Stb és nincs pénzed akkor egy átlagos nőnek sem fogsz kelleni és évekig egyedül leszel. Valóban ilyenek a nők vagy az itteni pasik belsőjével van a gond önbizalom hiány,keserűség Stb
2015. szept. 30. 06:59
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
50%
Mindent összegezve van esélye egy átlagos vagy az alatti férfinak a nőknél, csak az a baj, hogy kb akkora esélye van, mint egy kis iskolás csapatnak a győzelmre egy kosármeccsen a Chicago Bulls ellen.
2015. szept. 30. 10:51
 22/28 anonim ***** válasza:
47%

#17: Ez a hozzászólás volt maga az ultimate, nem az utolsó csaj. :D

#20: Való igaz, ez minden elhagyott férfi esetén baromi érdekes, hogy a csajok egy külsőre, az exbarátnál hatványozottan jobb férfi miatt pattannak meg.

2015. szept. 30. 11:11
 23/28 anonim ***** válasza:
92%

A gyakoris hozzászólásokat olvasva mindig rájövök, hogy egy elég durván ronda nő lehetek, mert nekem soha nem volt 2-3 udvarlóm, sőt egyse. Eddig minden barátomat én szedtem fel, én nyomultam, én hívtam randira, és még azt se lehet mondani, hogy tejbetök pasik és azért kellett nekem viselni a nadrágot ismerkedésnél. Az első komoly barátomnak egyszerűen nem volt önbizalma. Valószínűleg ha nem találkozik velem ő is itt fröcsögne sok gyakoris fiúval, hogy még 30 évesen is szűz és nem volt barátnője. 6 évig voltunk együtt, egy gyakoris szemmel kedves, normális pasi volt, csak épp 6 év után is otthon laktunk, mert nem akart összeköltözni, mert neki tér kell és magány nap végén. Én meg szépen lassan kiszerettem belőle és már a szex se ment, mert nem volt egy olyan adonisz, mint amiket linkelnek itt állandóan. De a rózsaszín köd szépítette és elfedte a jelentős túlsúlyát. (180 centihez 120-130 kg volt) Az erősen kopaszodó fejét és a markáns, már-már ősemberes vonásait.

Utána elkeseredésemben egyéjszakást is bevállaltam volna erre mit kaptam a pasiktól? Kicsi a mellem, túl magas vagyok... Szóval még a lyuk-lyuk se áll meg tézisként. Aztán neten találtam meg a mostani párom, de gondolom ő is vak lehet és valami fura szerzet ha összeállt velem, akinek sose volt udvarlója, tehát vagy legalább bányarém vagyok vagy férfiutánzat.

2015. szept. 30. 11:14
 24/28 anonim ***** válasza:
9%

11-esnek:

"átlagnál picit csinosabb nőnek gondolom magam"

pfejj, minden nő ezt mondja, akkor most ki az átlag nő?

2015. szept. 30. 12:03
 25/28 Mi közöd Tőle ***** válasza:
94%
Nekem jó a helyzetem. Vonzó vagyok a nők számára. Pedig 20 éves koromig elég borúsan láttam magam. Addig nem is voltam a legkevésbé sem népszerű a csajok körében, szűz voltam. Aztán utánaolvastam hogy lehet a gondolkodásmódomat megváltoztatni saját magamról. Láss csodát, lett barátnőm. Pedig 180 centihez 110 kiló voltam. Nem öltözködtem divatosan, nem volt bennem semmi különös külsőre. De megnyerő volt a stílusom és egy szép barátnőm egyből lett. :D
2015. szept. 30. 12:31
 26/28 anonim ***** válasza:
6%
Gratulálok utolsó! :) Látod velem más a helyzet, nekem még egy átlagos barátnőm se lett kettőből, nemhogy egy szép egyből :)
2015. szept. 30. 12:42
 27/28 anonim ***** válasza:
11%
"Aztán utánaolvastam hogy lehet a gondolkodásmódomat megváltoztatni saját magamról." akkor megoszthatnád az itteni férfitársaiddal is, hogy hol olvastál ennek utána. És attól még, hogy valamit elolvasol mi fog változni? A másik dolog meg, hogy egy normális ember fenntartásokkal kezel minden ilyen információt és nem fog egyből gondolkodás nélkül minden sz*rt elhinni.
2015. szept. 30. 20:02
 28/28 Mi közöd Tőle ***** válasza:

Én kérek elnézést... Elolvastam "valamit" és követtem a benne lévő gyakorlatokat. Attól változtam meg. Semmi nehézre nem kell gondolni. Nem tudom pontosan mi volt amit csináltam (talán agykontroll), de hatásos volt eléggé. :D

A lényeg annyi, hogy mondogattam magamnak hangosan egy pozitív szöveget a tükör előtt, minden nap, 1-2 hónapon keresztül. Valami ilyesmit: "vonzó férfi vagyok. Az életben megérdemlem mindenből és mindenkiből a legjobbat. Győztesnek születtem!" Igazából ha ezt sikerül bele itatnod a fejedbe, teljesen komolyan átélni, akkor nyert ügyed van. Itt egy videó is, ami hasznos a témában.

https://www.youtube.com/watch?v=ihrmSWLp_vw

Mindenkinél más válik be szerintem, ezért sem adok kész "receptet". A nőkre specializálva a dolgot: én a pick up artist-oknál keresgéltem és találtam segítséget. Konkrétumot megint csak nem mondok.

Varázs gyógyszer, mely egy csapásra a sikertelen emberből sikereset csinál nem létezik. Az a baj, hogy sokan nem is akarnak változni, illetve kizárólag a könnyebb út érdekli őket mindenből. A sikerért meg kell dolgozni, komoly munka. A kérdés, hogy ki hajlandó erre.

Sok szerencsét!

2015. okt. 1. 12:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!