Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen rossz a helyzet ismerkedés terén vagy csak a férfiak itteni kis csoportja látja ilyen túl negatívan a helyzetet?
#17: Ez a hozzászólás volt maga az ultimate, nem az utolsó csaj. :D
#20: Való igaz, ez minden elhagyott férfi esetén baromi érdekes, hogy a csajok egy külsőre, az exbarátnál hatványozottan jobb férfi miatt pattannak meg.
A gyakoris hozzászólásokat olvasva mindig rájövök, hogy egy elég durván ronda nő lehetek, mert nekem soha nem volt 2-3 udvarlóm, sőt egyse. Eddig minden barátomat én szedtem fel, én nyomultam, én hívtam randira, és még azt se lehet mondani, hogy tejbetök pasik és azért kellett nekem viselni a nadrágot ismerkedésnél. Az első komoly barátomnak egyszerűen nem volt önbizalma. Valószínűleg ha nem találkozik velem ő is itt fröcsögne sok gyakoris fiúval, hogy még 30 évesen is szűz és nem volt barátnője. 6 évig voltunk együtt, egy gyakoris szemmel kedves, normális pasi volt, csak épp 6 év után is otthon laktunk, mert nem akart összeköltözni, mert neki tér kell és magány nap végén. Én meg szépen lassan kiszerettem belőle és már a szex se ment, mert nem volt egy olyan adonisz, mint amiket linkelnek itt állandóan. De a rózsaszín köd szépítette és elfedte a jelentős túlsúlyát. (180 centihez 120-130 kg volt) Az erősen kopaszodó fejét és a markáns, már-már ősemberes vonásait.
Utána elkeseredésemben egyéjszakást is bevállaltam volna erre mit kaptam a pasiktól? Kicsi a mellem, túl magas vagyok... Szóval még a lyuk-lyuk se áll meg tézisként. Aztán neten találtam meg a mostani párom, de gondolom ő is vak lehet és valami fura szerzet ha összeállt velem, akinek sose volt udvarlója, tehát vagy legalább bányarém vagyok vagy férfiutánzat.
11-esnek:
"átlagnál picit csinosabb nőnek gondolom magam"
pfejj, minden nő ezt mondja, akkor most ki az átlag nő?
Én kérek elnézést... Elolvastam "valamit" és követtem a benne lévő gyakorlatokat. Attól változtam meg. Semmi nehézre nem kell gondolni. Nem tudom pontosan mi volt amit csináltam (talán agykontroll), de hatásos volt eléggé. :D
A lényeg annyi, hogy mondogattam magamnak hangosan egy pozitív szöveget a tükör előtt, minden nap, 1-2 hónapon keresztül. Valami ilyesmit: "vonzó férfi vagyok. Az életben megérdemlem mindenből és mindenkiből a legjobbat. Győztesnek születtem!" Igazából ha ezt sikerül bele itatnod a fejedbe, teljesen komolyan átélni, akkor nyert ügyed van. Itt egy videó is, ami hasznos a témában.
https://www.youtube.com/watch?v=ihrmSWLp_vw
Mindenkinél más válik be szerintem, ezért sem adok kész "receptet". A nőkre specializálva a dolgot: én a pick up artist-oknál keresgéltem és találtam segítséget. Konkrétumot megint csak nem mondok.
Varázs gyógyszer, mely egy csapásra a sikertelen emberből sikereset csinál nem létezik. Az a baj, hogy sokan nem is akarnak változni, illetve kizárólag a könnyebb út érdekli őket mindenből. A sikerért meg kell dolgozni, komoly munka. A kérdés, hogy ki hajlandó erre.
Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!