Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg ilyen rossz a helyzet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg ilyen rossz a helyzet ismerkedés terén vagy csak a férfiak itteni kis csoportja látja ilyen túl negatívan a helyzetet?

Figyelt kérdés
Ha egy átlag vagy az alatti férfi vagy. Túl vékony túl kövér Stb és nincs pénzed akkor egy átlagos nőnek sem fogsz kelleni és évekig egyedül leszel. Valóban ilyenek a nők vagy az itteni pasik belsőjével van a gond önbizalom hiány,keserűség Stb
2015. szept. 30. 06:59
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
75%

9. Kérlek ne a felszínes érzelemmentes nulla EQ-val rendelkező lányokat vedd alapul..köszi

Én egy átlagnál picit csinosabb nőnek gondolom magam és simán voltak ilyen pasijaim és soha nem hagynám el olyan szépfiúkért, tudod miért?? mert megszerettem a lelkét gondolkodását, személyiségét és nekem ez fontosabb mint a női szexuális ösztönök.

Jaa és nagy baráti társaságom van és bizony a barátnőim 80%-a ilyen "átlagnak" mondott pasikkal vannak és bizony lehetne ilyen izom szépségei, de neki az a pasi kell. Ezt nagyon de nagyon rosszul gondolod, talán nem olyan nőkkel kéne ismerkedned....

2015. szept. 30. 09:57
 12/28 anonim ***** válasza:
74%

Itt néhány pipogya, de hisztizni remekül tudó felhasználó hergeli egymást és provokálja a tömeget. Én ezt látom. A való élet, amit én látok, ezeket a feltételezéseket megcáfolja. Persze ha valaki mindig vár a szájába repülő sült galambra, akkor örökre éhes marad.

Amúgy ez is érdekes:

http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__egyeb-..

2015. szept. 30. 10:02
 13/28 anonim ***** válasza:
79%
#2 Neked úgy tudom van pasid innen, de máris mással tervezel?
2015. szept. 30. 10:03
 14/28 anonim ***** válasza:
56%

Tényleg nehéz az ismerkedés :D

A probléma nem az átlagos külsővel van hanem azzal, hogy 1 ÁTLAGOS nőnek még akkor is van minimum 1 udvarlója amikor párkapcsolatban él. Egy átlag alatti egyedülálló nőre is jut legalább 2-3 hazudozós elkeseredett "lyuk-lyuk" alapon működő agyú férfiú akik szédítik őket így a nagy bőségzavarban a lányok igenis megtehetik, hogy a külső kifejezetten sokat dobjon a latba. (aki azt mondja, hogy átlagosnak tartja magát és nincs udvarlója az vagy nagyon zárkózott és látszik rajta, hogy nem vevő semmire vagy csak szimplán nem veszi a jeleket és sima beszélgetésnek gondolja ahogy udvarol neki a srác :D)

Viszont ezzel nincsen semmi baj egyébként. Szexuális vonzalom kell kell legyen 1 kapcsolatban. Hiába szeretem valakinek a lelkét, akkor ő csak 1 jó barátom lesz és ennyi. Én jelenleg 2. éve vagyok egyedül álló mert még mindig várok a (számomra) tökéletesre és ebből nem is fogok lentebb adni inkább egyedül haljak meg :D (meg amúgy sem vagyok az a kapcsolat függő típus jól elvagyok egyedülálló ként is) 25/F

2015. szept. 30. 10:07
 15/28 anonim ***** válasza:
64%

"Egy átlag alatti egyedülálló nőre is jut legalább 2-3 hazudozós elkeseredett "lyuk-lyuk" alapon működő agyú férfiú akik szédítik őket így a nagy bőségzavarban a lányok igenis megtehetik, hogy a külső kifejezetten sokat dobjon a latba."

Ez azért nem teljesen így van, mert az a sok udvarló nem komolyan gondolja és a nőknek ebből már elege van.

Tehát ha van egy átlagosabb külsejű fiú, de azon lehet érezni hogy komolyan gondolja, figyelmes, ami baromi ritka, akkor bizony mi nők inkább azt a fiút választjuk

Szóval ez a 2-3 fiú nagyon nem igaz!!!!!

Ugyanis kb 10 lányra jut egy olyan fiú aki komolyan is gondolja és a lányt akarja megismerni, a többi csak lukra megy és mi nők ezt érezzük!!!!!

2015. szept. 30. 10:18
 16/28 anonim ***** válasza:
70%
Az emberek többségének nem könnyű az ismerkedés, HA tartós és komoly kapcsolatot akar, mert ahhoz ki kell szelektálni mindenkit, aki csak lyukra megy, akinek csak megalkuvás vagy, és mindenkit, akivel hosszú távon nem passzoltok össze. Ehhez meg jó önismeret és jó emberismeret kell. Vannak szerencsések, de az a szüleim és nagyszüleim fiatalkorában is ritka volt.
2015. szept. 30. 10:19
 17/28 anonim ***** válasza:
87%

Nem ezért találom rossznak a helyzetet. "Átlag felettinek" mondott férfiként (bár nem túl sok pénzzel) sem egyszerű a helyzet, és nem azért, amit itt összehordanak.

Az a helyzet, hogy hiába kell sok nőnek az ember, egyszerűen úgy is iszonyú nehéz olyat találni, aki mellett el tudnám képzelni magam, pedig igyekszem a szintemnek megfelelőt keresni, és nem a "tökéletest". A komoly kapcsolattól a kedvem a következő pontoknál ment el az elmúlt kb. fél évben. Volt, aki:

- Iszonyú hisztis, idegbeteg volt, és érzelmileg zsarolt

- Már első találkozásnál más életéről kezdett mesélni. Mindig mással foglalkozott, hangos volt, nem tudott viselkedni, és nem csak szuper intelligensnek, de "királylánynak" képzelte magát.

- "Nem volt biztos az érzelmeiben" (de persze ittaludt). Nem tudta elfelejteni az előző, 8 éves kapcsolatát (de azért 1 hétre rá letöltött egy társkeresőt).

- Alig beszélt első találkozáskor. Nekem kellett folyamatosan szóval tartanom, mert ő ilyen, ő nem beszédes. Nem a szavak nélküli pillanatokra gondolok, hanem a részre, amikor elvileg ismerkedni kellene. De ő akart még találkozni...

- Hiába tűnt jó fejnek, extrém módon elhízott volt. Barátként szívesen tartottam volna vele a kapcsolatot, de nem igazán ment neki. Pedig a kívánatos mértékű ducisággal nincs problémám.

- Gyerekes volt. Gondoltam, adjunk esélyt néhány évvel fiatalabbnak is: furcsa volt neki megfogni a kezem az utcán, elhúzta a fejét amikor a barátnői előtt akartam neki köszönni szájra puszival (gondoltam pár hét után belefér). Mindenen nevetett, olyanon is, amin még amúgy gimis csajok se szoktak. Amúgy volt már komoly kapcsolata, és nem volt szűz.

- Velem próbálta elfelejteni a barátját, vol. 2. (ebből sose elég! :D). A fél találkozás róla szólt, a családjától a külföldi útján át a munkahelyéig. Hosszú délután volt.

- 120 kilométerre lakott, majd elment tanulni 250-re. Ő volt az első idén, akivel jó volt találkozni, de miután mondtam, hogy nekem heti 2 nap nem komoly kapcsolat, nem hagyott békén, és szinte minden este ittasan írogatott. Lehet, hogy nem vesztettem sokat.

- És végül az ultimate, aminél úgy érzem, már nem tudok jobban belenyúlni: Nemrég ketten is az évfordulójukat töltötték velem. Az egyikkel egy a baráti társaságunk, és 2 év után úgy döntött, hogy ő most rosszalkodni fog, és hónapokig találkozgatott velem, eleinte barátként. Aztán az évfordulójukon ittaludt. (Nem ismerem a barátját, és sosem a harmadik a hibás :) mielőtt még jönnétek.) A másikkal csak egy közös programon voltam, és végig velem flörtölt, bár jól nézett ki, de akaratos volt, és emiatt nem tetszett. Itthon néztem csak meg az adatlapját, aznap volt a 3 éves évfordulójuk. Bukta. :(

A felsorolásból kimaradtak a "buliban smárolások", stb., mert ezek ott helyben elveszik a kedvem a komoly kapcsolattól, és ha valaki emlékszik még, így kezdtem :) Kíváncsi vagyok, hogy aki itt az oldalon rinyál, mennyiszer is próbálkozott valójában. Az ő szavukkal élve hiába "születtem helyesnek", egyszerűen én nem ilyesmi kapcsolatokra vágyom, hanem arra, hogy valaki szeressen. Hogy esténként összebújhassak vele, hogy magához húzzon, hogy 0-24 számíthassunk egymásra, hogy mi legyünk egymásnak a minden. Nem érdekel ha szűz, ha nem volt barátja, ha duci, ha szemüveges, ha nincs pénze. Tényleg magasra tettem a lécet? :(

Ha számít, 21/F

2015. szept. 30. 10:26
 18/28 anonim ***** válasza:
Ez megint egy olyan kérdés,ahol mindenki hajtogathatja a magáét, mert ő ezt tapasztalta, soha nem lesz közös nevező, mert az egyik ezt tapasztalja a másik azt. Ez kb.olyan dolog, hogy valaki oda van a paradicsomos káposztáért, mert azt tapasztalta, hogy milyen finom, én meg azt tapasztaltam, hogy akkor vennék legközelebb egy kanállal a számba, ha már csak kúszni tudnék az éhségtől. Az ilyen kérdéseknél soha senkinek nem lesz igaza, a legjobb, ha mindenki saját maga próbálja, tapasztalja, hogy hogy is megy a párkeresés.
2015. szept. 30. 10:30
 19/28 anonim ***** válasza:
4%

#15ös Kiemelném a "szédítik" szót a kiemelt szövegedből.

A nők meg vagy megérzik vagy épp nem :D. Sőt, ha meg is érzik akkor is képesek magukat hitegetni, ha úgy néz ki a srác. Nem 1 olyan kérdés volt már itt is ahol a lány tisztában volt vele, hogy a srác csak szexre használja és most mit tegyen mert ő halálosan szerelmes és újra meg újra aláfekszik :D.

Mindig a jobb külsővel rendelkező ember nyer ismerkedés alatt. Ha elkezd neked udvarolni 1 rendes, de nem kifejezetten jó pasi, de látod rajta, hogy nagyon tudna szeretni és pl. bírod a humorát is plusz elkezdene mellette udvarolni 1 jó csávó aki azért parasztnak nem paraszt, de olyan semmilyen először a jó csávóval fogsz elmenni randizni a rondábbal csak "talizni" (és ez tapasztalat, éppen egy drogos, jellemtelen minimálbéren tengődő 8 általános végzettséggel rendelkező egyénbe van belezúgva életem szerelme, mert helyes, magas, jó a segge és "olyan cuki", ez van)

2015. szept. 30. 10:37
 20/28 anonim ***** válasza:
13%
Egyébként élő példa vagyok rá, hogy igenis adnak esélyt a nők az átlag alatti férfiaknak, ezt mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy kb. már 10 éve ha nem több egyedül vagyok :) Éljen a kib.ott élet, az egyenlő esélyeivel! Ahányszor pattintottak már egy jobb külsejű fiúért, annyi millióm lenne, kb. a bank tartozna nekem és nem fordítva. Ennyit erről, ez is egy tapasztalat. Még jó, hogy van édesség, cigi, sör, xbox a világon, hogy mindenkinek legyen valami öröme
2015. szept. 30. 10:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!