Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyha nagypapám élne, ő is rácsodálkozna, mitől lett a mai fiatal női korosztály ennyire hűtlen és szexközpontú értéknélküli főzni nem tudó hedonista massza. Megváltozhat ez a jövőben?
# 20:
Így:
"Amúgy igen, vannak undorító, hűtlen, hedonista nők, de férfiak között is léteznek ilyenek. És mindkét nem tagjai között léteznek normális, értelmes emberek is."
Ez normális szavakkal van megfogalmazva, és igaz is. Vagy szerinted nem?
# 21:
Tudom, hogy szarkasztikus válasz volt, a szarkazmusával pedig azt akarta kifejezni, hogy igazából nem a nők a hedonista, hűtlen, szexközpontú emberek, hanem a férfiak. Ami ugyanúgy hülyeség, mint mikor a kérdező azt írja, hogy a nők.
A hedonizmus, a szexközpontúság, a hűtlenség nem a férfinem hibái. Mindkét nem képviselői között vannak ilyen hibával rendelkező emberek.
Ez az emancipáció ára! De lesz ez még más. sokkal rosszabb is lehet, ha a példa Győzike, Berki Krisztián, és a sok hígagyú celeb! A TV-t kellene betiltani hozzá, akkor talán javulna a helyzet, illetve a "közösségi" oldalakat is meg kellene szüntetni, akkor talán elindulna valami visszafelé!
De a világ folyamatosan hülyül el!
Régen nem volt csak kőbalta, és szinte mindenki értett hozzá, Ma a sok paraszt csak nyomkodja a 100000Ft-os telefonját. és fingja sincs mi történik közben!
hat kerdezo, te sem kaptal puncit egy ideje ugy erzem:)
nagyapad valszeg tisztes ferj volt, de regen sok helyen azert fozott olyan jol az asszony mert maskepp kapott ket olyan maflast hogy a fal adta a masikat! elvalasrol pedig nem is almodhatott. jo idok voltak mi, megkurni akarmikor oket nem is kelelt figyelni orgazmuska csiklora semmire, csak magunkra.
meg ahogy regen is voltak nagy etvagyuak es prudek, ugy ma is. szivem szerint inkabb nagy etvagyu legyen mint hogy csak beszelgetni lehessen egy novel..
Én inkább azt vettem észre, hogy a mai világban az emberek teljesen egyformák lettek. Sablonosan gondolkodó, uniformizált, teljesen szürke lények.
Semmi egyediség, ugyanúgy néznek ki, ugyanazt gondolják, ugyanúgy viselkednek. Lettek bizonyos "alapértékek" (ezt legszívesebben 10 idézőjelbe írtam volna), elvárások, amelyeket ha valaki nem teljesít akkor azt egyszerűen kiközösítik, vagy szimplán csak kiröhögik. Ilyen pl, hogy legyen fészbúkod, okostelefonod, legyél kigyúrva, hallgass mai "zenéket", menjél diszkóba meg ilyen helyekre hétvégente, dugjál minden héten mással, még véletlenül se végezz fizikai munkát, magyarán legyél "menő".
Aki kicsit is másmilyen esélye sincs, ha nem vagy olyan beszédes (legalábbis nem vagy képes ilyen ostoba, felszínes baromságokról "társalogni"), nem játszod el a nagymenőt, stb.
Tehát nem a nők hibája ez az egész helyzet és nem is a férfiaké. Nem tudom pontosan mi lehet az oka, talán a technológia, ami mindenki számára elérhetővé vált: gondoljunk csak bele, 7-8 éve még nem volt ilyen szinten beleszövődve a mindennapi életbe pl. az okostelefon és egyéb kütyük. Ma már létezni se tud nélküle az ember (legalábbis a többség).
Magyarán nagyon eltűntek a személyes kapcsolatok, hiába találkozik az ember az ismerőseivel barátaival, akkor is azokkal kell nekik beszélgetni a telefonjukon aki nincs itt. És ez is egy nagy probléma, hogy egész nap egymással dumálnak a semmiről és amikor élőben találkoznak az emberek (ha találkoznak egyáltalán) már nincs miről (érdemben) beszélni. Ez persze csak a saját véleményem, nem biztos, hogy így van.
A mai világból kivesztek az alapvető normák és értékek: a család, tisztelet, munka, becsület, műveltség, stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!