Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi olyan meglepő abban, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi olyan meglepő abban, hogy nem tudok csajozni?

Figyelt kérdés
Sztem alapvetően nem készít fel senki sem arra,hogy hogyan kell ismerkedni.
2015. szept. 29. 12:11
 1/7 anonim ***** válasza:
37%
Apád sosem vitt magával csajozni, mikor anyud mosogatott?
2015. szept. 29. 12:13
 2/7 anonim ***** válasza:
56%
Miért, arra talán felkészített valaki, hogy hogyan kell levegőt venni?
2015. szept. 29. 12:14
 3/7 anonim ***** válasza:
Senkit nem készítenek fel, a szociális kompetenciákat az emberek kisgyerekkortól spontán sajátítják el megfigyelés és gyakorlás révén.
2015. szept. 29. 12:16
 4/7 anonim ***** válasza:
Ez szerinted kit lepett meg? :)
2015. szept. 29. 12:33
 5/7 anonim ***** válasza:

Nem meglepő, tudtuk, hogy így lesz.

-_-

Másnak ki tanította? Vagy csak olyan dolgokra vagy képes, amit már előtte valaki a szádba rágott és fogta a kezed miközben együtt gyakoroltátok?

Ne viccelj már... ha meg azt akarod, hogy felkészítsen valaki, akkor legalább nézz utána bakker...

vannak oktató videók, könyvek, cikkek, sőt teljes könyvsorozatok ebben a témában.

Autodidakta módon is tanulhatsz nem csak tanárnéni segítségével...

2015. szept. 29. 12:39
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem értem mi ez, valami küldetés? Fel kell készíteni arra hogy nőkkel tudj beszélni?

Nekem nincs faterom, mégsem görcsölöm magam halálra. Ne másra tereld, inkbb dolgozz magadon. Mi az, ami nem megy? gyakorold, mi az amit tudsz? használd azt stb. Nem hiszem hogy olyan rossz vagy, csak szimplán nem tudod mik az előnyeid. Hajrá!

2015. szept. 29. 13:25
 7/7 anonim ***** válasza:

Ezen nincsen semmi meglepő. Sajnos vannak még rajtad kívül így páran...

Nagyon sok mindenre nem készítenek fel bennünket senki sem, mert bizonyos dolgok ösztönből mükődnek. Az már más kérdés, hogy mondjuk pl. valakinek a sok csalódás miatt nem megy már úgy a csajozás...

Szerintem ne külső okokat keress, hogy miért nem megy, hanem próbálj meg magadon elgondolkozni, hogy mi lehet az oka.

2015. szept. 29. 14:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!