Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amelyik pasinak nagyon kevés (90-100) ismerőse van facebookon, az nehezebben tud csajozni?
Nekem kb 25 ismerősöm van fészen és soha nem adnám meg semmilyen felcsípett nőnek,mert akkor a csajom látná és tuti lenne a bukás.
Úgyhogy csak azért van fészem,hogy csekkolni tudjam a nőmet és megnézzem kiféle miféle a felcsípett csaj,plusz rosszul vagyok a gondolattól,hogy idegenek utánam tudnak nézni neten a képeimet az életemet nézegethetik,úgyhogy semmilyen személyes infó,se képem nincsen fent.
Kemény 21 ismerőssel is van barátnőm. Neki meg van vagy 54 ismerőse.
Fészbúkon csak a butuska tinilányok és nem menő srácok versenyeznek az ismerősök számában meg jelölnek meg random.
Nekem 500 van mindenhonnan, de 7 úgy van beállítva, hogy ne lássa senki. :D
Semmilyen hátránya nincs szerintem annak amit írtál.
L
tévedsz.
csak a megfelelési kényszert érzőknek olyan fontos ez.
aki pedig megfelelési kényszeres az lemondhat a csajokról,mert ha megérzik már koptatva is vagy.
a másik dolog hogy rengeteg a szó igazi értelemben vett antiszociálisnak veszélyes a fész,mert a rendőrök ott néznek utána először az embernek.
mégis tele vannak csajokkal és ismerősökkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!