Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiégtem, mit csináljak?
Volt egy viszonylag hosszú párkapcsolatom, ami huszonéves korom környékén nem is csoda hogy véget ért.
ÉN nagyon szerettem őt, de nem becsültem meg, és sok mindent másképp csinálnék utólag...Szinte mindent. És nem miatta, nem azért mert ha máshogy csináltam volna még mindig együtt lennénk... Az zavar ahogyan vele viselkedtem. Úgy érzem kiégtem. Volt egy hosszú párkapcsolat ami nem működött, főként az én hibámból és ennyi. Nincs kedvem keresni újat, olyan érzés mintha valami munka/hobbi akármi amivel próbálkoztam volna és belebuktam. Persze jó lenne egy lány mellém, de minek ? Mikor volt meg nem kellett... nem értékeltem. Hogyan hozzam vissza magam a normális emberek világába? Már sok idő eltelt, és beleszürkültem. (Szórakozás van, randik voltak szép lányokkal, de valahogy sose éreztem a motiválást, inkább csak magamra kényszerítettem a dolgot. Önbizalomhiányban nem szenvedek báár kitudja.)
Nem kell gorcsosen part keresni, plane nem ilyen helyzetben. Nem leszel attol kevesebb, ha egy kicsit (par honapot, evet, amennyi jolesik) egyedul leszel. Koncentralj mas teruletekre az eletedben, hobbikra, baratokra, munkara, elotted a vilag. Amikor majd elmulik benned ez az erzes (mert idovel eselyes, hogy el fog), vagy amikor valaki kulononlegessel talalkozol, raer akkor kapcsolaton gondolkozni.
Csak azert, hogy legyen, semmi ertelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!