Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idióta sznobnak néznél egy lányt, ha?
Ha azért csinálja mert az árával arányosan tényleg minőségibb is a termék (nem értek a sminkekhez, de mondjuk jobban fed vagy nem izzadod le mint a 3000Ft-osat vagy ilyesmi) akkor azt mondom, hogy teljesen rendben van. Gondolom amúgy is sokáig kitart 1 rúzs vagy egy alapozó vagy ilyesmi cucc :D
Viszont ahogy leírta, hogy "gazdagnak akarna tűnni", na az az ami már nem ok. Szerintem mindenkinek meg van a helye a kialakult hierarchia rendszerben (persze kitörni, szintet lépni lehet) és attól függetlenül, hogy megvillogtatod ebédszünetben a telekomos értékesítő munkatársaid előtt a "Lancôme kenceficéd" vagy a barátnőid előtt még mindenki tudni fogja, hogy nem vagy gazdag :D
Én is szeretem a szép és praktikus dolgokat és rettentően anyagias vagyok ahhoz képest, hogy kb. csak egy középátlagot keresek és valószínűleg azért mint amit az egyik válaszban lehetett olvasni, piszkosul csóró családba születtem mindig tetszettek a dolgok amik kiskoromban/tini koromban a barátaimnak meglehetett viszont nekem nem. Így most, hogy magamnak osztom be a megkeresett pénzemet igenis megveszem magamnak ami megtetszik és össze is spórolom rá a pénzt, de nem azért mert gazdagnak akarok tűnni csak ténylegesen melegséggel tölti el a szívemet, hogy birtokolhatok 1-1 olyan tárgyat amire régebben csak a nyálamat tudtam csorgatni :) 25/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!