Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Idióta sznobnak néznél egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Idióta sznobnak néznél egy lányt, ha?

Figyelt kérdés
Végképp nem gazdag, de a luxusmárkák a dilije. Képes hónapokat spórolni, hogy aztán kiadjon egyszerre 15-20 ezret valami Lancôme vagy Chanel kenceficére. Szóval, mintha gazdagnak akarna tűnni, de közben meg nem az
2015. szept. 28. 19:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Abban még nincs semmi rossz, ha ad a minőségre. Ettől még lehet jó ember. Én sem vagyok gazdag, de mégis próbálok a lehető legjobb színben megjelenni.
2015. szept. 28. 19:22
 2/12 anonim ***** válasza:
Ha ő spórolja össze rá a pénzt, akkor szerintem nincs ezzel probléma. Mindenkinek van valami dilije. Persze, akinek ez nem fontos, annak biztos furcsa meg hülyeség, de minden ember más.
2015. szept. 28. 19:27
 3/12 anonim ***** válasza:
56%
Butanak neznem, nem sznobnak.
2015. szept. 28. 19:32
 4/12 anonim ***** válasza:
Nekem is sok ilyen termékem van de nem Budapestről szerzem be őket ahol aranyárban árulják ezeket a márkákat. Külföldön veszem őket ha kinn vagyok.. A Liszt Ferenc reptéren egy Chanel pirosito 35 euro ami kb. 10 ezer forint, ugyanez a belvárosban egy nagy parfümeriaban 13 ezer körül van. De az általad említett lancome ruzs külföldön 6 ezer míg Budapesten 10 ezer. De netről is lehet rendelni.
2015. szept. 28. 19:40
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Én gazdag családban nőttem fel, mégse szórtam sose a pénzem ilyen hülyeségekre. Azon röhögök, hogy általában pont a legcsóróbb ismerőseim járnak a legmárkásabb cuccokban, meg nekik van a legszuperebb okostelefonjuk, közben meg a lakásuk egy romhalmaz, és alig élnek meg. A gazdag ismerőseim nagy része ugyanúgy mint én leszarják, hogy ki mit gondol róluk, nincs mit kompenzálniuk, teljesen átlagosan öltözködnek, és a telefonjuk is egyszerűbb stb.
2015. szept. 28. 19:43
 6/12 anonim ***** válasza:

15 ezerért hónapokig spórolsz?

Egyem meg.:))

2015. szept. 28. 19:44
 7/12 anonim ***** válasza:

Sztem nem vagy idiota sznob, legalabb tudod h mit szeretnel es ezert sporolsz is ra:-)Mindenkinek megvan a sajat hobbija, erdeklodese:-)

Egyebkent en is Chanel Reflex pirositot hasznalok, imadom de nekem nem kell ra sporolnom, habar gondolom nem is egy korosztaly vagyunk:-))

2015. szept. 28. 19:53
 8/12 anonim ***** válasza:

Én nem tartanálak sznobnak. Azért egy krémet vagy márkás ruhát nem két hét alatt használ el egy ember, de nem is egy hónap alatt. Nem vagyok én sem gazdag, de múltkor vettem egy Prada parfümöt. Mindig megvonom magamtól a jó cuccokat, de egy kis kényeztetés nem árt nagy ritkán. És ezt a parfümöt különleges alkalmakra, a barátomnak tartogatom.

Sznob vagyok? Nem. Megkerestem rá a pénzt? Igen. És teszek mások véleményére, tegyél így te is :)

2015. szept. 28. 20:00
 9/12 anonim ***** válasza:
Hát nem nevezném kifejezetten sznobnak, de nem is jönnék ilyen nővel soha össze. Nekem ezek a kencék, és egyéb vackok értéktelen baromságok, a márkás ruhákat is marhaságnak tartom, pedig nem keresek rosszul. Ezerszer értelmesebben el lehet költeni azt a pénzt, sokkal jobb ár/érték aránnyal. Például el lehet menni belőle utazni. Vagy félre lehet tenni lakásra.
2015. szept. 28. 20:13
 10/12 anonim ***** válasza:
Nő vagyok, de az ilyeneket egyszerűen hülyének tartom. Ennyi. Nem ettől lesz sznob.
2015. szept. 28. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!