Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem fogadják el ezt az emberek? És főleg a férfiak?
Engem hol?
Csak ha sokat képzelsz magadról,az egekben vannak az elvárásaid,miközben Te sehogy nem nézel ki,de megteheted,hogy nagyra vagy magaddal,mert ugye nőből vagy,ha másra nem,max dugni a legjobb pasiknak is kellesz.
Na,ilyenkor támadok.
Attól, függ, hogy pontosan mik ezek az elvárások? Ennyiből nem lehet megállapítani, hogy jogosak-e vagy sem. Főleg külső vagy belső tulajdonságokra irányulnak?
Egyébként az, hogy nem akarsz tömegember lenni, pozitív, viszont az, hogy a férfiakat hibáztatod egyből, nem az.
Szerintem ez tökre reális dolog. Én 3 éve vagyok egyedülálló mert biztos nem fogok olyannal összejönni aki nem tökéletes (nem az átlag vélemény részére, hanem az én szememben)kívűl-belül.
Viszont a kérdésedre válaszolhatunk bármit hiszen attól, hogy itt a fórumon 20 emberből 5 azt mondja, hogy igazad van 10 meg fikáz valamilyen indokkal mert mindenkivel ezt teszi 5-nek meg az jár a kis fejecskéjében, hogy biztos a pénzre gondolsz mert ilyenek ezek a gonosz nők még mindig ugyanezt fogod hallgatni a környezetedben így is úgy is.
Azért hallgatod ezt mert nem elfogadó társaságban élsz. Amúgy meg, ha meg pont az ellenkezőjét csinálnád akkor meg az hallgatnád tőlük mert ők ilyenek ennyi.
A nagyon kisarkított viselkedés formákat leszámítva nincsen abnormális viselkedés hiszen ahány ember annyi gondolat. Kb. ahhoz hasonlítanám, ha feltenné itt valaki azt a kérdést, hogy miért hallgatja azt mindenkitől, hogy ő csak azért vett iPhone-t mert rajolni akar vele :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!