Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem fogadják el ezt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem fogadják el ezt az emberek? És főleg a férfiak?

Figyelt kérdés
Intelligens, kifinomult, igényes, aranyos, csinos lánynak tartanak és tartom magam. Vannak elvárásaim egy férfivel kapcsolatban, amiből nem akarok és nem is tudok lejjebb adni. Inkább ne legyen soha az életben kapcsolatom, ha nem találom meg a nekem megfelelő személyt. Beszélgetni szívesen beszélgetek bárkivel, az még semmit nálam semmit nem jelent. Miért nem tudják elfogadni, hogy én nem vágyom az úgymond népszerű társaságra, felszínes barátokra? Megválogatom a barátaimat, de sokan azért néznek le, mert a társadalmi ranglétrán nem akarom feljebb küzdeni magam, nem akarok sekélyes, tömegember lenni. Nem akarok össze-vissza kavargatni, ne adj Isten összefeküdni minden sráccal aki udvarolgat? Miért nem tudnak elfogadni olyannak amilyen vagyok?
2015. szept. 27. 23:04
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Az ég kíméljen meg tőled minden valamire való embert
2015. szept. 27. 23:25
 12/20 anonim ***** válasza:
87%
mennyi gyerek! Se egy Nő, se egy Férfi. Csak gyerekek, ameddig a szem ellát. ;DD Imádom ezt a "gyakorit"!
2015. szept. 27. 23:27
 13/20 anonim ***** válasza:
Hát én egy nyugodt, laza, békés férfi vagyok, és mindenkit úgy fogadok el, ahogy van, és cserébe csak ugyanezt várom el, felőlem mindenki azt csinál amit akar, amíg ezzel nekem nem ártanak, addig az semmi bajom velük.
2015. szept. 27. 23:31
 14/20 A kérdező kommentje:
Éppen ezzel a kijelentéssel teszel róla bizonyosságot, hogy te sem vagy más, mint egy gyerek.
2015. szept. 27. 23:32
 15/20 anonim ***** válasza:
ha felnött értett nő lennél nem írtad volna ki a kérdést
2015. szept. 27. 23:35
 16/20 anonim ***** válasza:
53%

Engem hol?

Csak ha sokat képzelsz magadról,az egekben vannak az elvárásaid,miközben Te sehogy nem nézel ki,de megteheted,hogy nagyra vagy magaddal,mert ugye nőből vagy,ha másra nem,max dugni a legjobb pasiknak is kellesz.

Na,ilyenkor támadok.

2015. szept. 27. 23:36
 17/20 anonim ***** válasza:
Én ugyan így látok és élek, csak férfiként. Engem az a szint zavar amikor azt gondolják, hogy bu2i vagyok.
2015. szept. 28. 01:08
 18/20 mikeXxX ***** válasza:
Felszínes világot élünk ennyi ha nincs BMW-d nem nézel ki úgy mint egy filmsztár nincs 1000 ismerősöd a face-n akkor már nem vagy trendi ! Egyébként én sem gyűjtöm a felszínes kapcsolatokat de az ,hogy ki milyennek fogad el ,pont a mai világ miatt lesz@rom . szerintem te is fogadd el ezt a tényt .
2015. szept. 28. 11:14
 19/20 anonim ***** válasza:

Attól, függ, hogy pontosan mik ezek az elvárások? Ennyiből nem lehet megállapítani, hogy jogosak-e vagy sem. Főleg külső vagy belső tulajdonságokra irányulnak?

Egyébként az, hogy nem akarsz tömegember lenni, pozitív, viszont az, hogy a férfiakat hibáztatod egyből, nem az.

2015. szept. 28. 16:15
 20/20 anonim ***** válasza:

Szerintem ez tökre reális dolog. Én 3 éve vagyok egyedülálló mert biztos nem fogok olyannal összejönni aki nem tökéletes (nem az átlag vélemény részére, hanem az én szememben)kívűl-belül.

Viszont a kérdésedre válaszolhatunk bármit hiszen attól, hogy itt a fórumon 20 emberből 5 azt mondja, hogy igazad van 10 meg fikáz valamilyen indokkal mert mindenkivel ezt teszi 5-nek meg az jár a kis fejecskéjében, hogy biztos a pénzre gondolsz mert ilyenek ezek a gonosz nők még mindig ugyanezt fogod hallgatni a környezetedben így is úgy is.

Azért hallgatod ezt mert nem elfogadó társaságban élsz. Amúgy meg, ha meg pont az ellenkezőjét csinálnád akkor meg az hallgatnád tőlük mert ők ilyenek ennyi.

A nagyon kisarkított viselkedés formákat leszámítva nincsen abnormális viselkedés hiszen ahány ember annyi gondolat. Kb. ahhoz hasonlítanám, ha feltenné itt valaki azt a kérdést, hogy miért hallgatja azt mindenkitől, hogy ő csak azért vett iPhone-t mert rajolni akar vele :D

2015. szept. 29. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!