Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy enyhén autista lány hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy enyhén autista lány hol tudna ismerkedni?

Figyelt kérdés
Szeretnék normális válaszokat kapni a kérdésemre. Eddig fiúkkal csak egy párszor randiztam és ennyi, tovább nem érdekeltem őket. Baráti kapcsolataim pedig szintén nem voltak soha.
2015. szept. 27. 11:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok autista, legalábbis tudtommal, de velem is kb ugyan ez van, első randi után minden csaj otthagy, ameddig írásban kell kommunikálni, mindig szimpatikus vagyok mindenkinek... a legrosszabb, mikor megbeszélik velem a másodikat, amire elmegyek, aztán csak várom, várom és nem jön, sajnos már ilyen is volt háromszor. És az a ciki, mikor bebeszélem magamnak, hogy biztos csak lekéste a buszt, meg még 10perc és a végén ott állok/ülök 1-2 órát és várom a semmit... :(
2015. szept. 27. 19:56
 12/12 anonim válasza:

Valaki itt az autizmust (vagyis ebben az esetben aspergert) hiányosságként írta le, ami egész egyszerűen F A S Z S Á G. Ha nem lennék én is autista, akkor is ezt mondanám.

A másik pedig hogy mivel nem hiányosság, ezért nem egy olyan pakként kell rá tekinteni, amit több mosolygással, csinosabb öltözködéssel talán hajlandó befogadni a nagyérdemű. Szerintem nekünk nem való a társkeresés című társkeresés, mert abban a másik fél részéről mindig lesz egy csomó elvárás, hogy nekünk hogyan kell viselkedni, és még szép, hogy nem úgy fogunk. Az autistáknak szvsz barátságból kiindulva kell ismerkedni, amúgy szerintem a nem autisták között is ez lenne az ideális, de ők tudják...

2015. nov. 8. 00:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!