Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet normális lányokkal ismerkedni?
Engem is érdekel, de inkább már nők. :)
38F
Utcán meg nem lehet? Miért nem?
Lehet, maximum csak még te vagy félős odamenni egy ismeretlen lányhoz. Nekem totál normális, hogy egy suliban/buszon/utcán/boltban/plázában megtetsző egyedül levő lányhoz odamegyek, ha ad nekem egy minimális szemkontaktust és tetszés jelét.
A mostani barátnőmet egy pláza folyosóján szólítottam meg, miközben egyedül ácsorgott és várt valakire. Láttam hogy rámpillantott párszor mikor felé sétálva mentem, úgyhogy gondoltam bejövök neki és pár másodperc gondolkodás után, mielőtt elhaladtam volna mellette odamentem hozzá. Beszéltünk negyed órát, megadta a számát és később randiztunk. Nem nagy ügy.
21/F
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..
Látom ma mindenki normális nőt keres.
Viszont, hogy a kérdésre is válaszoljak:
Bárhol, mindenhol.. Jaa és utcán is lehet (miért ne lehetne? Valamint szórakozóhelyen sem művészet normális lányt találni (miért ne lennének ott normális lányok is?) Próbálkozz jobban.
23/F
Akárhol, csak jól kell választani :)
23/L
Én teljesen megértelek. Sokan jönnek itt az utcán lehet ismerkedni szlogennel, de most őszintén. .. Nem reagálnál furcsán, ha csak úgy oda megyek hozzád, hogy csá tesó, mizu... Dehogynem. Szórakozó hely is elég necces, ritka, de akad. Tekintve, hogy baráti köröm nem túl bulizós, meg a személyiségem se, így innen nincs túl sok tapasztalatom.
Szerintem nincs kifejezetten helyhez kötve, mindenhol nehéz megtalálni, a lényeg, hogy legyen bátorságod és magabiztosságod :).
Az én helyzetem is hasonló, csak a másik oldalról..
17 /L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!