Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol lehet normális pasikkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
rendes, komoly, normális párkapcsolatra vágyom ... de valahogy nem jön össze már 2 éve :D2015. jún. 30. 17:34
1/20 anonim válasza:
Bárhol, de neked olyan nem kell.
2/20 anonim válasza:
Szia! Kánten vagyok Montázsiból!
3/20 anonim válasza:
Én is vágyom már egy rendes normális kapcsolatra :D de valahogy sosincs szerencsém, ha gondolod írj :D 22/f
4/20 anonim válasza:
A normális relatív. Inkább azt kérdezd hogy ki kevésbé nem normális :)
5/20 anonim válasza:
Mindenki normális kapcsolatra vágyik, de amúgy ahogy leírtad a bánatod nem sokat tudtunk meg. Szóval ne haragudj de a kérdés is béna, sok helyen lehet ismerkedni. Normálisan is, de valahogy nem hinném segítene ha leírom hogy: Tündérfalva, Álom u. 44. alatt lehet ismerkedni normálisan és közben lehet neked nem jön be a dolog...
6/20 anonim válasza:
Például itt gyakorin.Azon belül például velem.
7/20 anonim válasza:
"Hol lehet normális pasikkal ismerkedni?" ... mar legalabb 2 eve varlak :)
10/20 anonim válasza:
Holnap gyere a csillagvizsgálóhoz este 22:00-ra ott talizunk, ott meglelsz engem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!