Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan lehet elkerülni az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet elkerülni az agressziót amiért semmibe vesz, lenéz minden nő csak mert nem vagyok jóképű?

Figyelt kérdés
Levegőnek néznek vagy undokok velem pedig én semmi okot nem adok rá. Ez egyre inkább haragot, dühöt szül bennem. El vannak telve magukkal, beképzeltek, szarba se nézik az átlag embereket.
2015. szept. 26. 22:34
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
75%
Az ilyenekből mint te lesznek a legnagyobb pszichopaták,és a nőket megerőszakoló állatok,mert a saját hülyeségedet nem bírod elviselni,és a szürkeségeden nem tudsz változtatni,mert akkora balfék vagy.
2015. szept. 27. 01:27
 12/16 anonim ***** válasza:
Pszichológus esetleg.
2015. szept. 27. 07:40
 13/16 anonim ***** válasza:
75%
Nyuszika! Attól, hogy itt dühöngsz és nyafogsz,még nem fogsz kelleni senkinek. Sőt, elriasztod tőled a nőket... Kinek kellene egy átlagos, hisztis, lelki problémákkal küszködő pasi?? Még egy csúnya csajnak sem... Szedd össze magad! Sportolj!! Nem csak a testednek, de a lelkednek is jót fog tenni! Ne görcsölj már állandóan a pi.na szerzésen!! Mert legyünk őszinték: nem nősülni vágysz még, nem? Inkább csak a pu.ncika ami kéne,nem? PFF.
2015. szept. 27. 09:48
 14/16 anonim ***** válasza:
39%
13-as okoskának és a többinek írom, hogy nem véletlenül lesz ilyen egy ember. Esélyt kellett volna adni neki, nem lenézni, meg itt is beugatni neki. Ezt tudják az emberek, főleg a nők, gúmyolni, megalázni, lenézni másokat, aztán ha az illető bekattan, akkor persze ő a hibás.
2015. szept. 27. 10:51
 15/16 anonim ***** válasza:
57%
Igen, ha bekattan Ő a hibás. Mindenki életében van valami sz.ar. Vagy az anyád hül.ye, vagy az apád alkesz...vagy épp le se sza.rnak a csajok...stb. Tök mindegy, mindenki találna olyat az életében amire ráfoghatná, hogy "huppsz, bocsesz, azért lettem elba.szott, mert a szomszéd néni kiskoromban csúnyán nézett rám.....stbstb". Na nem, nem. Ez NEM így működik! Tessék változni! Külsőleg is biztos vagyok benne, hogy lenne mit javítani az összképen! Jah, de lusta. Akkor meg miért sír? A belső tulajdonságokról meg ne is beszéljünk...mert az egyértelmű, hogy súlyos hiányosságok, és problémák vannak e téren. Bőven lenne min javítani. Jah, fárasztó és nehéz. Na bumm. De akkor ha nem tesz semmit a kialakult sikertelenség ellen...akkor nekem egy psi se vinnyogjon, mert akár tetszik, akár nem..akár belátja, akár nem... Ő A HIBÁS!! Jóhogynem meg akarjátok már mondani a lányoknak, hogy kinek adjanak esélyt és kinek ne....hát ez vicc. Aztán a saját kudarcotokat még ki is vetítitek rájuk...a felelősséggel együtt.... na neeee. Komolyan nem veszitek észre magatokat??? Ha nem....ha ennyire nem vagytok tisztában a dolgokkal, a világgal és önmagatokkal...mindenképpen keressetek fel egy jó orvost. De lehet, hogy rajtatok már az sem tud segíteni...
2015. szept. 27. 12:03
 16/16 anonim ***** válasza:
A nőknek csak a jóképűek kellenek, és ez a következménye! Igaz én se vagyok jóképű, a nőknek sem kellek, mégsem vagyok agresszív. Elég ha a kérdező az, ne kíméld egyiket sem!:D
2015. szept. 27. 12:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!