Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs társaságom, egyedül meg nem szeretnék eljárni sehova. Így hol ismerhetnék meg egy hasonlóan társaság nélkül maradt lányt?
Társkereső oldalak nem az én műfajom. Minden második nő cigizik, se hobbijuk, se szókincsük, se humorérzékük, ha ez nem elég, a nagy részük még külsőre is vállalhatatlan... Nem hinném hogy valaha is bármi közöm lesz hozzájuk.
Innen a GYK-ról ismerek néhány embert, de amellett hogy itt nem szabad ismerkedni a szabályok szerint, és hasonlóan a társkeresőkhöz, nagyrészt ide is csak azok járnak akik reménytelenek,viszont akivel mégis sikerül összeismerkedni, és valami csoda folytán nincs vele semmi baj, még ő is messze lakik ahhoz, hogy bármi kialakulhasson.
Nehéz ügy ez kedves kérdező, én azt javaslom, hogy járjon nyitott szemmel, és próbáljon a munkahelyén, illetve sulin keresni olyan embereket, akikkel azonos a hullámhossz. :) Illetve, ha utazik, akkor szabad beszélgetni, már aki erre vevő.
Amúgy meg sajnos a kérdés leírásával teljes mértékig egyetértek, és magam is így vélekedem.
reklám helye:
24 éves vagyok, budapesti, káros szenvedélyektől mentes férfi vagyok, zeneművészetire járok.
Akinek van kedve, írjon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!