Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon magam vagyok a gondolata...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon magam vagyok a gondolataimmal?

Figyelt kérdés

Kissé hosszú lesz. 37 múltam, 188 cm, 94 kg. Saját lakás, biztos állás, sportos, fiatalos megjelenés.

Két diploma, két nyelvvizsga.

És két éve semmi nem akar összejönni. Az igazság része, hogy elváltam négy éve, és képtelen vagyok azt megtalálni, akivel újra lehet(ne) kezdeni.

Mit nem látok, amit más lát? Mit kellene változtatni?

Vélemény?

Hozzáteszem, soha nem voltak gondjaim az ismerkedéssel, de két éve csak rossz lapok jutnak....vajon miért? Mire nem figyelek?

2015. szept. 24. 20:41
 1/7 anonim ***** válasza:

A vilag nem csak a fizikai sikbol all.

Lelkileg rendben vagy? Megengeded magadnak a boldogsagot?

Lehet, hogy kozhelyes kerdeseknek tunnek, de sokunkban olyan blokkok vannak ilyen teren, amiknek letezeserol halovanylila fogalmunk sincs.

2015. szept. 24. 20:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem léptél túl a volt feleségeden.
2015. szept. 24. 20:50
 3/7 anonim ***** válasza:
Ennek érzelmi oka lehet. Gondoltál már arra, hogy valamilyen önismereti formában fejlődj?
2015. szept. 24. 20:58
 4/7 A kérdező kommentje:
Rég túlléptem rajta. Biztos. De köszönöm a meglátást.
2015. szept. 24. 21:13
 5/7 anonim ***** válasza:
Önismeret akkor. Menj el pszichodráma szakkörre, agykontrollra, önfejlesztésre, ** szakihoz. Blokkjaid lehetnek.

** A védjegy jogtulajdonosa nem járult hozzá a szó használatához.
2015. szept. 24. 21:22
 6/7 A kérdező kommentje:

Magyar-történelem szakos középiskolai tanár vagyok.

Hamarosan tudományos fokozatom lesz.

Blokkok? Pszichodráma-szakkör?

Komolyan? :-)

2015. szept. 24. 21:32
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerinted az iskolai végzettséggel a személyiséged is fejlődik? egy magasan kvalifikált embernek nem lehetnek lelki, érzelmi nehézségei, elakadásai? Egyértelműen el vagy akadva párkapcsolatai téren, rajtad áll, hogy milyen megoldásokat fogadsz el, keresel. De akár csinálhatod is még pár évig azt, hogy "jobbnál jobb" partnereket választasz, vagy akár egy önismeret során meg is értheted az okait, hogy ez változzon. Mindez rajtad áll.
2015. szept. 25. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!