Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Átlagos lányoknak lehet esélye különleges srácoknál?
Mit jelent az átlagos lány?
Mit jelent a különleges srác?
Kinek mi?
De miért kevés neked az átlagos pár,ha te átlagos vagy?
Ez most olyan,hogy én szeretnék magamnak egy ferrarit,de nem állítok oda 1000 forinttal,hogy én meg szeretném venni.
Az átlagos lány az nekem olyan, hogy nem rossz a külseje, de vannak szebbek és jóval csúnyábbak is. És egy ilyen lány szeretne egy olyan srácot aki különleges.
Nekem férfiként a különleges srác az olyan, hogy vonzódik hozzá a legtöbb lány. Jóképű vagy cuki... Attól, hogy mindenkinek más tetszik attól még vannak olyan férfiak és nők akik a legtöbb ellenkező nemű embernek bejönnek. Van az átlagos lány, ő csak mondjuk 10 férfiból 5-nek jön be. És vannak a jó nők. Ők már mondjuk 10 srácból 8-9-nek bejönnek. És vannak ilyenek srácokból is. Ők minden héten más szintén jó csajt dughatnak, válogathatnak a nők között. És még nem is nekik kell általában kezdeményezni, mert a csajok mennek maguktól. A nők többsége ilyen pasit szeretne. Őrülne neki, ha egy ilyen, más lányok számára is jó pasival jelenhetne meg és egy ilyennel dughatna. A kérdező is egy ilyen jó pasit szeretne. Egy olyat akire 10-ből 9 barátnője irigy lenne. Véleményem szerint, lehet esélyed egy ilyen "különleges" srácnál a kérdés csak az, hogy meddig. Egy éjszaka, egy hónap, pár év... Mikor találja meg egy tőled jobb.
A maga nemében mindenki különleges, mindenkiben van valami, ami másban nincs.
Úgyhogy ilyen felfogással, nem tudom mit akarsz.
Hát a belsőm az tényleg különleges, de hogy pozitív vagy negatív irányban azt nem tudom eldönteni :D
A külsőm sem az az átlagos :P
És igen egy átlagos lánynak ugyanannyi esélye lenne nálam mintegy "különlegesnek".
Ha erre gondolsz:
Csúnya nő és jó pasi: igen van. Fordítva is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!