Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
17-26 eV kozotti ferfiak! Ti mit gondoltok mi lehet az oka annak, hogy tobbsegetek par nelkul tenglodik?
Egyre gyakoribb,hogg a fent emlitett korosztaly panaszkodik amiert nincs parja es mar ongyilkos hajlamok meg ilyesmik vannak par esetBen.
Szerintetek mi olyan hibaja van a nok nagy reszenek ami miatt nem jon ossze?
Mi az amit magatokban hibasnak eszleltek?
Kort es indoklast is kerek.
A valaszokat koszonom, lehet trollkodni ha valakinek kedve szottyan!
18/L
Elsorvadtak azok a színterek, ahol régebben új ismeretségek és kapcsolatok alakultak ki. Mindenki online létezik, ahol van 4000 ismerőse, holott valójában van neki összesen 3, akivel találkozik is.
Nincsenek meg azok a programok, helyek, ahol bármi is kialakulhatna (leszámítva persze a szórakozóhelyeket, amik viszont csak a szexről meg a pénzespasi-vadászatról szólnak).
sztem csak én vagyok a hibás, túl őszinte akarok lenni, bár már igyekszem leszokni róla. :) hinni próbálok mindig benne, h az őszinteség jó dolog, majd kiderül, h nagyon nem az, mert az én észjárásomat nem sokan fogják fel, még én se mindig. :D
amúgy a gyakori oldalt okolhatom még azért, mert egyedül vagyok, mert itt tudok csak találni jófej csajokat, de mióta nem lehet ismerkedős kérdést kiírni, nekem lőttek. :( Szóval ha vmi csaj esetleg ismerkedni akar egy 25 évessel, akkor legyen szíves, és jelentkezzen már be nálam. :)
Koszi a valaszokat! Ha valaki gondolja irhat meg.
Csak tisztazando nem ismerkedes szempontjabol irtam ki a kerdest. Nekem mar megvan a parom aki szamomra tokeletes de elismerem nem banok vele mindig ugy ahogy azt erdemelne. Alapbol nem vagyok kedves ember es elofordul,hogy sokat csesszegetem :/
Csak az itteni tapasztalatok alapjan irtam ki a kerdest mert 5 fiubol akivel beszelek 4 arrol panaszkodik, hogy nincs Baratnoje.
A legtöbb szép lánynak van barátja. Akinek nincs annak nem tetszek. Olyannak kellenék aki nem tetszik de nem hogy nekem, hanem másnak sem és ő nem engem akar konkrétan hanem csak valakit.
De hogy miért vagyok pár nélkül azt azok a lányok tudnák megmondani akik elutasítottak.
Én nem vagyok válogatós, türelmes vagyok, elfogadó úgyhogy sok lánnyal eltudnám képzelni de ebből a sokból sincs egy se.
25F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!