Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit gondoltok az internetes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ypszilon1980 kérdése:

Mit gondoltok az internetes társkeresésről?

Figyelt kérdés
Szerintetek milyen szöveggel lehet egyedivé tenni egy levelet, illetve hogyan érdemes az első levelet megírni, ha tetszik neked egy lány? 35/F

2015. szept. 16. 22:55
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Sajnos manapság elvesztek azok a lehetőségek, helyek, hogy minőségi személyes ismerkedést lehessen lebonyolítani. Ezért használom én is a netet. Jómagam a szívküldin vagyok fent ( szivkuldi.hu ) pl az adatlapom ilyen:

[link] azért szeretem, mert könnyen írhat nem regisztrált tag is. Levelezés: Add mindig önmagad! Így egyedi leszel, ha a személyiséged nem tömegemberes! F24

2015. szept. 17. 01:43
 2/13 anonim ***** válasza:
Nagyon kevés megbízható van, azok szinte mind fizetősek. A szöveg mindegy, mert van, akinek a nyálas-, van, akinek a határozottabb szöveg jön be.
2015. szept. 17. 05:43
 3/13 anonim ***** válasza:
35 évesen van egy szinted...
2015. szept. 17. 07:20
 4/13 anonim ***** válasza:

Évekig voltam fenn különböző oldalakon.

Többnyire osztom az 1-es véleményét.

De írhatsz bármit az adatlapodra,ha nem jössz be a nőnek.

Éppen ezért csak fotóval ismerkedj.Megspórolod a felesleges köröket.

Láttam nagyon jól megfogalmazott,humorral bélelt oldalakat.Légy kreatív és őszinte!

Akár egy szép idézetet is felrakhatsz.

A nőket(aki komoly kapcsolatot szeretne)a szívükön keresztül lehet megfogni.Na és a többivel amit majd megírnak mások :)

Ne essél túlzásokba az a lényeg.

F40+

2015. szept. 17. 07:32
 5/13 anonim ***** válasza:
hat igen az utolso jol leirta a szivunkon keresztul tudtok ti pasik minket megfogni. miert ? mert tul erzelgosek vagyunk. a fenykep nem tudom kinek mennyire fontos de jo ha latjatok hogy nezhet ki a masik. konnyebben ossze torhet a sziv ha valamelyik megis kilep!!!
2015. szept. 17. 18:52
 6/13 A kérdező kommentje:
Nekem az a tapasztalatom, hogy teljesen mindegy mit írsz valakinek, megnézi a képedet és, ha tetszik, akkor ír vagy válaszol, ha nem, akkor meg akármit csinálhatsz. Nem sok esély van így arra, hogy a belső értékeid alapján ítéljenek meg.
2015. szept. 18. 09:16
 7/13 anonim ***** válasza:
vegul is igen kedves kerdezo ez is igaz. manapsag jobban megnezik a kulsod pedig sz.tem a belso tulajdonsag tobbet er a kulsonel. en azt javaslom ne kuldj kepet a legelejen csak ha mar megismeritek egymast egy kicsit. en amikor ide jottem ugy leveleztem egy pasival hogy hathonapig egy kepet sem kuldott majd mikor meglattam hatalmasat csalodtam de joertelmuen. ezt azota is emlegetem neki lassan keteve o a legjobb baratom!
2015. szept. 18. 11:10
 8/13 anonim ***** válasza:

Én nem értek ezzel együtt.

"A külső megfog,a belső megtart".

Mindkettő egyaránt fontos!

Én épp,hogy fotó nélkül vagy "óvodás kori" fotókkal jártam pórul számtalanszor.A szimpátia elindult a levelezések során,találkozáskor pedig jött a döbbenet.

4-es

2015. szept. 18. 12:57
 9/13 A kérdező kommentje:
Szerintem fontos a fotó, ha meg nincs rólad kép, akkor még annyi rajongód sem lesz, így mondjuk 30-ból egy randid lesz. Nem tudom hogy van, de egyik barátom feltette magát netre és tömegével írnak neki a csajok, és szerintem nem egy adonisz.
2015. szept. 18. 13:49
 10/13 anonim ***** válasza:

a belso az utana fontos. tarskereson mikor egy lany kap naponta 70uj levelet, akkor nem a belso alapjan szortiroz, nincs ra ideje. kivalsztja aki tetszk neki es ha nem elkeseredett a szovege akkor visszair neki, jo esetben..mert igy is sokan vannak (ismeroseim kozott is) akik csak megnezik hogy ahh 200uj level, aztan irnak a barinonek, hogy miert nem talalok en egy rendes pasit?:(:( :D

jessika neked is kemeny a szoveged mar bocsi: 6honapnyi levelezes, nagyon kellemeset csalodtal kulsore, es 2eve o a legjobb BARATOD :D:D

2015. szept. 18. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!