Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok az internetes társkeresésről?
Sajnos manapság elvesztek azok a lehetőségek, helyek, hogy minőségi személyes ismerkedést lehessen lebonyolítani. Ezért használom én is a netet. Jómagam a szívküldin vagyok fent ( szivkuldi.hu ) pl az adatlapom ilyen:
[link] azért szeretem, mert könnyen írhat nem regisztrált tag is. Levelezés: Add mindig önmagad! Így egyedi leszel, ha a személyiséged nem tömegemberes! F24
Évekig voltam fenn különböző oldalakon.
Többnyire osztom az 1-es véleményét.
De írhatsz bármit az adatlapodra,ha nem jössz be a nőnek.
Éppen ezért csak fotóval ismerkedj.Megspórolod a felesleges köröket.
Láttam nagyon jól megfogalmazott,humorral bélelt oldalakat.Légy kreatív és őszinte!
Akár egy szép idézetet is felrakhatsz.
A nőket(aki komoly kapcsolatot szeretne)a szívükön keresztül lehet megfogni.Na és a többivel amit majd megírnak mások :)
Ne essél túlzásokba az a lényeg.
F40+
Én nem értek ezzel együtt.
"A külső megfog,a belső megtart".
Mindkettő egyaránt fontos!
Én épp,hogy fotó nélkül vagy "óvodás kori" fotókkal jártam pórul számtalanszor.A szimpátia elindult a levelezések során,találkozáskor pedig jött a döbbenet.
4-es
a belso az utana fontos. tarskereson mikor egy lany kap naponta 70uj levelet, akkor nem a belso alapjan szortiroz, nincs ra ideje. kivalsztja aki tetszk neki es ha nem elkeseredett a szovege akkor visszair neki, jo esetben..mert igy is sokan vannak (ismeroseim kozott is) akik csak megnezik hogy ahh 200uj level, aztan irnak a barinonek, hogy miert nem talalok en egy rendes pasit?:(:( :D
jessika neked is kemeny a szoveged mar bocsi: 6honapnyi levelezes, nagyon kellemeset csalodtal kulsore, es 2eve o a legjobb BARATOD :D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!