Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyetemen annyi szép lányt látok és rosszul érzem magam, hogy egyet se ismerek és nem is tudom hogy ismerhetnék meg egyet is?
#13 Abszolút nem bántásból és tényleg köszi hogy válaszoltál, de ezzel hogy "találd ki magad, személyiségedhez igazítva" semmivel nem vagyok előrébb, mivel ha erre képes lennék nem kellett volna kérdést sem kiírnom.
A tantermes példa nem rossz, csak önmagában így kevés mivel nekem kéne tennem érte hogy fent maradjon a beszélgetés de nem tudom hogyan.
Tantermes kérdés-->"Te is ... szakra jársz?-->"Ó, tényleg, én is!/Na, ez érdekesen hangzik. És szeretsz ide járni?"-->További duma tanárokról mondjuk, egy-két érdekes tárgyról-->"És miért pont ez a szak? Miért érdekel?"--->"Komolyan? Én is szeretem.../Hmmm, engem annyira nem vonzz, de..."
Valami ilyesmi beszélgetést nem nehéz fenntartani. Semleges, egyszerű témával kezd, utána áttérhetsz a személyiségére vonatkozó kérdésekre, hogy mit csinál egyetem után, merre szokott menni kikapcsolódni, jár-e könyvtárba, milyen filmeket szeret. Hajrá!
Utolsó, én nő vagyok, de ha valaki a "merre van a tanterem kérdés" után rátérne a személyiségemet érintő kérdésekre, csak úgy, ismeretlenül, hát nagyot néznék és elköszönnék.
Látszik, h téged még sosem szólítottak le. :)
Na akkor egy mintabeszélgetés (szerintem)
-Szia! Ne haragudj, voltál a múltkor makrogazdaságon?
-Szia! Igen.
-Volt névsor?
-Nem, most nem hozta a tanár.
-Jaj, de jó, nem tudtam jönni a múltkor, mert dolgoznom kellett egész délután.
(ha érdekeld a csajt, rákérdez, h mit dolgozol, stb.)
A végén meg kérd el a jegyzetét és beszéljetek meg egy találkozót, helyszínt, időpontot a visszaadáshoz.
-Szia!:)
-Szia!:)
-Nem tudod hol van az XY tanterem?
-A 2.emeleten jobbra a második ajtó.
-Köszi :)
-Nincs mit. :)
-Az tök jó,hogy ott van...
-Igen...tök jó.
-Ja,ugyanezt gondolom én is.
-Nem vitatom.
-Bárcsak az elsőn lenne!Nem kéne annyit gyalogolnom...
-Vagy a földszinten.
-Jaa,az tuti lenne! :)
-Igen. :)
-Eljössz velem randizni?
-Igen :)
Hehehe
Nekem is ez a bajom.Elkezdek egy beszélgetést,de zsákutcába futok.Most erre a tantermesre hogy fűzzek fel egy másik témát?
-Merre van ez a terem?
-Erre.
-Köszi. Hogy hívnak? /Ilyenkor mi következik?Mi a kedvenc színed? :D nem tudom./
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!