Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Társkeresőkön miért nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Társkeresőkön miért nem tudnak ennyit sem visszaírni a nők?

Figyelt kérdés

"Bocsi nem vagy az esetem" Mással ismerkedem" Most nem tudok veled ismerkedni" stb

Három szó, akár ctrl+c és vtrl+v- vel is megoldható lenne a dolog és akkor egy ismerkedni szándékozó férfi le tudja zárni az ismerkedést, ennyi tisztelet nincs a nőkben?

2015. szept. 21. 19:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Én általában mindig vissza írok, de néha ha nagyon nincs időm vele foglalkozni, vagy olyan sok van elő fordul hogy nem adok választ. Azért próbálok őszinte lenni, és udvarias tehát mindenkinél egyesével meg kell fogalmazni valamit, még ha röviden is. De azért avval is egyet értek hogy ha nincs válasz az is válasz. Én i szoktam írni fiúknak és elő fordult már hogy nem volt semmi reakció se akkor se később. Van amikor rosszul esik, de mivel nem szoktam senkinek hosszú levelet írni elsőre nem is veszem a lelkemre ha nem méltatnak válaszra.
2015. szept. 21. 22:19
 12/13 anonim válasza:
Én sokszor azért nem írok vissza, mert ott van hogy 177 cm-től keresek férfit, és írnak a 165 cm-es.... sajnálom, lehet bunkóság, nem szeretem a nálam alacsonyabb férfiakat. Meg azt is szeretem, hogy belőve az életkor 30-45 között és rámírnak 23 évesek illetve 61 éves is :-) 32N
2015. okt. 3. 13:10
 13/13 anonim ***** válasza:
A magassàgot megértem:) de ha pàr évvel fiatalabb az miért baj?nekem is anno be volt lőve a kor , de nagy szerencsém hogy a férjem elég bàtor volt és annak ellenére írt, különben sose jövünk össze. Mondjuk 24 évesen azért is volt 23-27 között beàllítva a kor mert nem is gondoltam hogy fiatalabb pasit érdekelhetek. Ő amúgy pár hétre rà töltötte a 21et. Akkor màr együtt voltunk:)
2015. okt. 5. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!