Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mitől lesz szerelmes egy férfi?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mitől lesz szerelmes egy férfi?

Figyelt kérdés
Nemrég volt egy pár hetes 'kapcsolatfélém' egy pasival, aminek úgy lett vége, hogy a srác azt írta, hogy nem volt meg a 'plusz, ami egy kapcsolathoz kell, és hogy nála nem jött meg az érzés, pedig hagyott magának időt..Ezután elgondolkoztam ezen, hogy én mit tehettem rosszul, vagyis hol hibázhattam, miért nem lett belém szerelmes...de igazából azon kívül, hogy talán túl hamar odaadtam magam neki, mást nem nagyon tudok a számlámra írni..kedves voltam hozzá, figyeltem rá, jól éreztem magam vele, nagyon jókat beszélgettünk, rögtön egy hullámhosszon voltunk, legalábbis én úgy éreztem..szerintem megbántani sem bántottam meg semmivel..Szóval igazából az érdekelne, hogy ha elvileg tetszik a nő nektek nagyon, és jól is érzitek magatok vele, akkor mi kell még nektek? Mi az a plusz, amire gondolhatott?

2015. szept. 21. 18:21
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Hát én pont ilyen vagyok amit leírtál..:) lehet pont emiatt is akasztott ki ezzel a szöveggel..:D
2015. szept. 21. 19:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!