Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem is le kellene néznem más embereket?

Ha pasit szeretnél, kicsit kirívóbb kell légy az átlagnál, különben észre sem veszlek. DE ezt lehet jó irányba is tenni vagy rosszba. Nem mind1! Nekem a jó kell, és kirívó!
22/F

Felsoroltál három abszolút előnyös tulajdonságot, majd le is nulláztad ezzel a lenézős szöveggel.
Nyilván a látványra kapja fel az ember a fejét, de ekkor még max egy kósza dugásról lehet szó. Minden máshoz kellenek azok a tulajdonságok amiket felsoroltál (és messze nem elég az sem). Azon kellene elgondolkozni, hogy emellé még mi hiányzik belőled. Nem biztos, hogy ordas k*rvának kell lenni, hogy észrevegyenek, sőt... Mi férfiak (nem gyerekek és kisfiúk) kicsit többet keresünk pár kirakott mellnél...

Mert azok a nők akik nem foglalkoznak eleget a társukkal meg ilyesmi, na ők érnek sokat a férfiak szemében.
Sajnos ezzel egyet kell hogy értsek,mert ez így van!
Szerintem nagyon fontos a hűség,tisztesség,megértés
sajnos a mai világban elvesztek ezek az értékek
vagy mindenki a másiknak a társát,barátját találja meg :(

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!