Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bányarém lányok hatalmas elvárásokkal? Szerintetek miért?
Figyelt kérdés
Hogy gondolja egy lány, hogy megkaphat egy olyan fiút, akinek ő a közelébe sem ér? Sem kinézetre, sem viselkedésben, tettekben. Mik ezek az irreális elvárások? Jobb otthon narancsbőrösre ülni a segg*ket?2015. szept. 20. 17:08
31/38 anonim válasza:
Zsíros hajú nagy tokájú kocát nem nem igen látsz átlagos férfiakkal, mert a kocáknak is csak jóképűek kellenek, és inkább sírnak otthon egyedül,mert le se szarják őket a jó képűek. Sírnak, közben bezabálnak 6 zacskó csipszet, 4 tábla csokit, és csak tovább gyarapodik a súlyuk. De erőt vesznek magukon,elhatározzák,hogy fogyni kellene, elő is veszik a Norbi vagy Réka dvd-t, ugrálnak 2 percet, ráállnak a mérlegre, majd sírva fakadnak,hogy kemény 120 másodperces majomkodás után nem fogytak egy dekát sem, és marad a csipsz, és a masztizás Brad Pitt és a hozzá hasonlók képére :)
32/38 anonim válasza:
Azért, amiért az okádék fiúk is szeretnének a szintjükön felüli csajokat becserkészni...
Láttam én már olyat, hogy Shrek és Quasimodo csaernobilban született ivadéka pipiskedett egy kellemes arcú, jó alakú lánynál, aztán miután le lett koptatva, egy ideig panaszkodott a baráti társaságnak, hogy ő az átlag- átlag alatti csajokra hajt, de azok is visszakézből elhajtják az anyjába.
Nem kifejezetten csunyalány dolog ez; a különbség annyi, hogy a lányok a daliás herceget akarnak, a pasik meg a viszonylag szép lányokat is átlag alattinak ítélik, és már-már jogot formálnak rájuk.
33/38 anonim válasza:
még szép,hogy jogot formálnak rájuk, nem hiába a teremtés koronái a férfiak :) Az oldalborda szökevények csak ne nagyon válogassanak! :)
34/38 anonim válasza:
#33 ez az oldal úgy hazavágta az emberiségbe vetett hitemet, hogy komolyan nem tudom eldönteni, hogy ez szarkazmus volt-e vagy nem :'D
35/38 anonim válasza:
Szarkazmus :) Én továbbra is azt mondom,ha egy nőnek joga van olyan férfit keresni magának,aki megfelel az elvárásainak, akkor egy férfinak is joga van olyan nőt keresni magának.
36/38 anonim válasza:
Persze Sunshinedoll-ra ez nem igaz, ő nem válogathat :) Neki azzal kell megelégednie amit a gép dob! :)
37/38 anonim válasza:
Mert mindenki a szőke hercegről álmodozik .
38/38 A kérdező kommentje:
Sok igazságot olvastam, köszi mindenkinek :D.
2015. szept. 21. 20:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!