Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bányarém lányok hatalmas elvárásokkal? Szerintetek
miért?
Az igazság az, hogy a férfiak többségének sokkal többet számít a nők külseje, mint a nők többségének. Ezt saját magam tapasztaltam. Egy nőt sokkal hamarabb el tud csábítani egy rámenősebb, magabiztosabb férfi, akinek jó szövege van, ért a nők nyelvén, viszont átlagos a külseje. Egy férfi a legtöbbször esélyt sem ad egy nőnek, ha külsőre nem az esete.
Viszont nem biztos, hogy aki nem tetszik az egyiknek, az már a másiknak sem tetszhet. Ezért lehet, hogy egy csúnyábbnak tartott nő megkap egy jobb kinézetű férfit.
2015. szept. 20. 18:35
18:33-as! Ez így van sajnos, jól látod a helyzetet.
2015. szept. 20. 18:38
Az igazság az, hogy a nők többségének sokkal többet számít a férfiak külseje, mint a férfiak többségének a nők külseje. Ezt saját magam tapasztaltam. Egy férfit sokkal hamarabb el tud csábítani egy nő, csak mert p.na van a lába közt. Egy nő a legtöbbször esélyt sem ad egy férfinek, ha külsőre nem az esete.
2015. szept. 20. 18:42
Biztos az a semmi Sunshinedoll pontozta le a válaszaimat, vagy valamelyik másik undorító nő, de kit érdekelnek, tudom,hogy igazam van! Esküszöm egy fizetős hölgyet már többre becsülök, mint egy koszos, hétköznapi válogatós felszínes szukát.
2015. szept. 20. 18:48
Nem kell itt hisztizni, 24-eske, én senkit nem megbántani akarok, csak azt írom, amit tapasztalok az életben. Ezért nem kell megsértődni. A megbecsülésedre pedig nem vágyom, a számomra fontos emberek megbecsülnek, ez pedig nekem éppen elég. :)
2015. szept. 20. 18:51
Én is csak azt írom,amit tapasztalok az életben, nincs ezzel semmi baj. A nőknek mindent szabad azt hiszik. Majd segítek nektek, közösen biztassunk már egy zsíros hajú, nagy tokájú izzadt kocát, hogy csak is valami jóképű macsót válasszon párnak, oké :) Szánalmasak vagytok.
2015. szept. 20. 18:55
Szerintem pont az itt síró kistökű fiúk azok, akik minden nőnek beszólnak, hogy a narancsbőr undorító. Lényegtelen, hogy a nők 90%-án van narancsbőr. De hát, érted, a férfiak nincsenek hozzászokva a munkához, és ha egy nőért bármilyen erőfeszítést tenni kell, akkor az már az élet nagy keserűsége.
2015. szept. 20. 19:06
Wow, rettegjetek tőlem, mert lepontozok mindenkit :D Szedd már össze magad, fiam, az interneten vagy, nem az utcán ökölharcban, nem kell úgy mellre szívni a dolgot.
2015. szept. 20. 19:07
Nem tudom mik ezek a túlzások. "Zsíros hajú, nagy tokájú izzadt kocát" maximum hasonló tulajdonságokkal rendelkező férfiak mellett látok általában, vagy jobb esetben is csak átlagos srácokkal, jó pasikkal sosem. Ezt maximum az itteni alacsony önértékelésű srácok gondolják, hogy akit látnak az adott lány mellett, az olyan jó pasi lenne, mert magukhoz viszonyítanak.
2015. szept. 20. 19:08
Nem a síró kisfiuk egyike vagyok, de azért van igazság abban amit írnak.
Ha egy nőnek nem tetszik a férfi külseje, általában esélye sincs, bekerül a barát/zaklató zónába és vége, míg fordítva sokkal nagyobb arányban fordul elő, hogy viszonylag átlagos srác esélyt ad, egy eléggé átlag alatti nőnek. Pl.: ismeretségi körömben sokkal több olyan eset fordul elő, mikor férfi szemmel nézve is, elég jóképűnek mondható gyerek összejön egy 120kg-os buldózerrel..., viszont fordítva jó, ha 1-2 példát tudnék mondani.
2015. szept. 20. 19:15
Kapcsolódó kérdések: