Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért van az hogy én bármilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az hogy én bármilyen kapcsolatban sok mindent hajlandó megtenni a másikért, míg értem senki nem tenne meg semmit?

Figyelt kérdés
Mind barátságban, mind párkapcsolatban jellemző rám. Az iskolában is csak addig kellettem barátnak, míg a másikon segítettem, de rajtam már senki sem szívesen segített. Akikkel eddig randiztam is eltűrtem nekik pl. hogy ha késnek csak hogy ne hagyjanak el. De még se voltam még jó senkinek. Vajon én lennék túl jó mindenkihez, és nem kellene senkinek megalázkodnom? L/23
2015. szept. 19. 17:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
nem lehet, h te úgy képzelted el a barátságot, h mindig ilyen rohadt rendes voltál? ezt ne csináld egyből, csak akkor, ha már kiérdemli, mindennek megvan a maga ideje. És nem megalázkodás ez, de ne fuss senki után, ne nyald ki a hátsóját senkinek, annyit adj, amennyit kapsz, én legalábbis igyekszem így tenni mindig.
2015. szept. 19. 20:14
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Pont azért nincsenek igaz barátaid és tartalmas kapcsolataid, mert elvárásaid sincsenek. Lehet, most ez kicsit ellentmondásosnak hangzik, de hidd el: épp akkor lesznek valódi, egyenrangú kapcsolataid, ha megválogatod az embereket, akikkel szóba állsz!
2015. szept. 19. 20:19
 13/16 anonim ***** válasza:
93%
Pont azért nincsenek jó kapcsolataid, mert ilyen vagy. Semelyik normális nem akar komolyabbat egy ilyen alázatos emberrel, de azért arra jól jön, hogy néha a (bármilyen) igényeit kielégítse. Nem vonzó tulajdonság, sőt egyenesen idegesítő.
2015. szept. 19. 20:23
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem becsülöd meg saját magadat.Ez az,amit meg kell tanulnod.A következő lépés,hogy nem mindenkit engedsz magadhoz közel,csak azt,akit arra érdemesnek tartasz.
2015. szept. 19. 20:26
 15/16 A kérdező kommentje:
Hát jó csak mindig azt tapasztaltam hogy ha nem foglalkoztam senkivel, akkor velem se foglalkoztak.
2015. szept. 19. 20:46
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
A megalázkodás és a nem foglalkozás között vannak egészséges átmenetek.
2015. szept. 19. 20:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!