Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy találjak magamnak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találjak magamnak egy aranyos, kedves, jófej barátnôt?

Figyelt kérdés

2015. szept. 13. 20:04
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:
Igen, konkrétan a társkeresési problémák topicra gondoltam. Vicc, ami ott megy
2015. szept. 13. 21:04
 22/32 anonim ***** válasza:

ma 21:02

"Felnőtt párkapcsolat téma"

Jól látod,szerintem sem tükrőzi a valóságot,komolyan a tini párkapcsolatok témába még sokkal értelmesebbek vannak komolyan..

2015. szept. 13. 21:19
 23/32 anonim ***** válasza:
Majd 2-3 év múlva megtudod, mikor ugyanitt fogsz tartani. Manapság szeretni valaki már nem divat, pláne a nőknél. A pénzéért, külsejéért lenni valakivel, akit nem is ismersz, de hasznot lehet belőle húzni, az megy. Pont magasról tesznek majd rá, hogy te mennyire tudsz szeretni vagy milyen a belsőd, amit itt non stop hangoztatnak. Aki képes rá, annak rá kell gyúrni minden lehetséges külsőségre, aztán elsajátítani ezt a bunkó, flegma, lekezelő magatartást, amivel a sok gyurmagyurka kompenzálja, hogy két háromjegyű számot nem tudnak összeadni. Plusz a pénz, ami sokat lendít minden esetben. De nyugodtan keresgesd a jó lelkű, aranyos kis barátnőt, akivel majd szeretitek egymást, aztán te is írhatsz 30 éves szűzként, mint itt néhányan.
2015. szept. 13. 21:38
 24/32 A kérdező kommentje:
Én biztos nem leszek 30 éves koromig szûz. Ha nem lesz barátnôm 20 éves koromig, elmegyek prostihoz. Tudom, gáz, de akkor se fogom megvonni a szexet magamtól, csak azért mert másnak nem kellek. De ki tudja, lehet hogy valakinek egyszer kelleni fogok.
2015. szept. 13. 22:30
 25/32 anonim ***** válasza:

Nehogy elhidd a sok megkeseredett valaszat. Nekik kell vmire fogni a sikertelenseget.

Viszont szerintem remdben vagy a kommentek alapjan, nem lesz problemad, nyugi(nem csak a normalis csajok a kelendoek ...) :)

Remelem hamar talalsz magadnak vkit!

2015. szept. 14. 00:24
 26/32 Yoni03 ***** válasza:
Pedig mindenhol ott vannak...csak észre kell őket venni
2015. szept. 14. 00:27
 27/32 anonim ***** válasza:
:Dddd tokeletes pelda vagy , utolso!
2015. szept. 14. 10:52
 28/32 anonim ***** válasza:

ma 00:27

Sokat hallotuk már,közhelyes..

2015. szept. 14. 11:36
 29/32 anonim ***** válasza:

Hah, akkor el se tudjatok kepzelni, hogy en meg mennyire unhatom mar, ezt az allando provokativ velemenynyilvanitast amit minden egyes nore rahuztok...

De levagytok sz*rva, jo magasrol.

2015. szept. 14. 20:35
 30/32 A kérdező kommentje:
Köszi a választ 69%os.. Meg a többieknek is
2015. szept. 14. 21:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!