Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy találjak magamnak egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy találjak magamnak egy aranyos, kedves, jófej barátnôt?

Figyelt kérdés

2015. szept. 13. 20:04
1 2 3 4
 11/32 A kérdező kommentje:
Akarom mondani, nem kimondottan vagyok jóképû*
2015. szept. 13. 20:47
 12/32 anonim ***** válasza:
70%
Akkor esélytelen, hogy ilyen nőd legyen, főleg ha még szívből szeretni is tudsz.
2015. szept. 13. 20:47
 13/32 A kérdező kommentje:

Nekem elég az átlagos külsô is (ne legyen elhízva, és arcra is törôjön magával), nem kell, hogy bomba csaj legyen. Legyen kedves, szeressen, ne legyen felszínes. Csak boldog akarok lenni egy lánnyal.

Egyébként nem vagyok csúnya, törôdök magammal, sportolok, nem vagyok elhízva, nem vagyok ropi, viszonylag magas vagyok, jól öltözködöm.. De ezek is csak külsôségek. Szeretnék szeretni egy kedves lányt. Tényleg ennyire lehetetlen lenne? Igaz az, amit a sok megkeseredett ember állít?

2015. szept. 13. 20:51
 14/32 Scav ***** válasza:
4 éves kapcsolatom volt társkeresőről. A második társkeresős kapcsolatomból házasság lett. Valamit nem jól csinálsz... :D
2015. szept. 13. 20:54
 15/32 anonim ***** válasza:
0%
Nagyon ritka a normális lány, miközben mindenkinek ők kellenek, így megtehetik, hogy válogatnak. A lányoknak pedig csak a külső számít, az alapján fognak válogatni. Ebből következik, hogy ha normális barátnőt akarsz, hiper-szuper jól kell kinézned.
2015. szept. 13. 20:55
 16/32 A kérdező kommentje:
Társkeresô azért nem játszik, mert félek, hogy haverjaim megtalálnák/megtudnák valahogy, és nem szeretném, hogy ezzel szivassanak.
2015. szept. 13. 20:55
 17/32 anonim ***** válasza:
20:55-nek igaza van! Óriásiak az elvárasai a mai lányoknak mind külsőleg mind belsőleg,ennek lehetetlen megfelelni..
2015. szept. 13. 20:57
 18/32 anonim ***** válasza:

Olvasgass kicsit: http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarske..

Ennyit erről hogy nem a külső számit és az itteni lányokról.Képmutatás mesterfokon.

2015. szept. 13. 20:58
 19/32 anonim ***** válasza:
2015. szept. 13. 21:02
 20/32 A kérdező kommentje:
Ismerem a topicot utolsó, de már nagyon unalmas... Folyton a két nem harca folyik, és vagy megkeseredett 30 éves szûz férfiak írnak oda, vagy felszínes nôt játszó szintén megkeseredett férfiak, akik megpróbálják lejáratni a nôi nemet, vagy pedig ribik, esetleg hímsoviniszták. A felnôtt párkapcsolatok kategória véleményem szerint nem tükrözi a valóságot.
2015. szept. 13. 21:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!