Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
19 évesen még szűz vagyok, mit tehetek? Többi lent!
19 éves srác vagyok, eddig nem volt még barátnőm, kicsit félénkebb tipus is vagyok
így élőbe nem nagyon merek lányokat leszólítani,nincs nagy önbizalmam e téren mivel
nem tudom hogy az adott lánynak tetszhetek e és félek attól is hogy beégek meg ilyesmi
nem tudom hogy, hogy tudnék barátnőt találni magamnak és már eléggé kétségbe esett vagyok
mivel szinte minden ismerösöm rátalált a szerelemre csak én nem. Nem tudom ti mit mondotok
javasoltok hogy tudnék bele kezdeni az eféle "csajozásba"? Meg hogy ciki szerintetek így ha
barátnöm lesz hogy én még szüz vagyok?
Csajozz, szenvedj, és a végén légy boldog!
Vagy nyögj itt még néhány évig, amikor már tényleg ciki lesz hogy még szűz vagy!
De igazán soha nem ciki!
Minden ismerkedés azzal kezdődik, hogy leszólítod a lányt (akár élőben vagy chaten) és beszélsz vele. Nem kell tőlük félni, nem fognak megölni mert valamit elszóltál picit.
És ha valaki vissza is utasít akkor sem.kell elkeseredni. Én tudom miről beszélek, én is elég csalódáson estem át, de meglett az eredménye ;)
23/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!