Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasiknak főleg a kemény csajok kellenek? Hogyan lehetek olyan?
Én próbálok önmagam lenni, kedves és vidám, megtartom a saját érdeklődési körömet, és nem megyek a tömeg után. Persze, normálisan öltözködöm, elegánsan, ápolt vagyok és a volt barátom is mondta, hogy igazán szép a szemem és az arcom, és gyönyörű a testem. Mégis megfelelési kényszerem van. Mintha nem lennék elég jó úgy az emberek, a velem egykorú nők között, mert nem vagyok olyan, mint ők. Miért van az, ha valaki nem jár minden héten bulizni, hanem mondjuk sportolni jár helyette vagy zenél, mert abban érzi jól magát, az már kis különc? Vagy nem is tudom.
Ördögi kör. Pont a társadalom mondja: légy önmagad! És amikor megteszed, ugyanaz a társadalom bírál, lehúz, ha el akarsz érni egy kicsivel is többet, mint egy átlagember.
Hogyan lehetnék jobb? Vagányabb, keményebb csaj? Már régóta nincs kapcsolatom, és bánt, hogy velem van a baj talán.
Az ember mindig változik, ez igaz, de én azt mondom ez a változás csak bizonyos határokon belül történjen és igenis maradjon önmaga az ember. Lehet hogy sok korunkbeli nem értékel bizonyos dolgokat, amiket én is megtapasztaltam az egyetemen... Nyár elején viszonyt elkezdtem dolgozni és az idősebb korosztály őszintén rácsodálkozik, amikor elmesélem mit csináltam hétvégén. Ezekben a történetekben, kirándulás, túra, sport, hazautazás, stb. szerepel, nem pedig oltári bulik, fesztiválozás és részeges történetek. Nekem kifejezetten jól esik, amikor érzem, hogy nem azt várták talán első ránézésre, amilyen tényleg vagyok.
Az egyetem egy kör, tele marhákkal. Már bocsánat... A fiatalok két méterrel szállnak a föld fölött, félistent játszanak és azt gondolják ők tojták a spanyol viaszt, csak azért mert egy neves intézmény padjaiban ülnek. Mondom ezt úgy, hogy biztos én is ilyen voltam és én is végig tapostam két egyetemet. Őszintén? Sz*rni kell a véleményükre.
A barátok azért barátok, mert sosem fognak lenézni azért, mert lemaradtál. Ők azok, akik kötelet nyújtanak és húznak maguk után ezerrel, odaadják a jegyzeteket, tolnak, felvilágosítanak mindenről. Akik nem így állnak hozzád, azoknak a véleményével nem kell foglalkozni. Sosem fogsz tudni mindig mindenkinek megfelelni. Az orvosi pálya pedig pont olyan, amiben ezt nagyon meg kell tanulni. Mindig lesz rossz vélemény, lesz rossz szó, hibázni fogsz, mert páciens vagy és rengeteg ember fog árgus szemekkel figyelni, hogy mikor buksz meg, mibe lehet belekötni végre. Ahhoz, hogy nyugodt életet élhess, el kell engedned a megfelelési kényszeredet és igen, amint ez fellazult, a férfiak is szívesebben közelednek majd hozzád, én úgy gondolom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!