Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magas pasiknak mért az alacson nők kellenek?
Figyelt kérdés
Magas pasi aki 180cm felett van. Alacsony nő 160 cm vagy az alatt van. Vannak azok a nők akik kb 170 cm magasak ők mind a velül kb egy magas pasiknak kellenek, de ezek a nők igy már nem tudnak magassarkùba járni.2014. dec. 15. 22:22
1/11 anonim válasza:
Hogy legyen ki mögé bújni, amikor Xenu nagyúr visszatér és leigázza a hitetleneket.
2/11 anonim válasza:
nekem eddig ezek jutottak csúnyán fogalmazva :DD
de jobban örülnék egy 170 feletti leányzónak:)
4/11 anonim válasza:
Micsoda szörnyűség... Nem tudsz magassarkúban járni. Azt az alacsony embereknek találták ki, nem tudtad?
6/11 anonim válasza:
a magas nők a legszebbek
csak ne ilyen izmos NDK-s úszónő alkatuk legyen, mert sajnos láttam már olyat :/
egy vékony magas lány
na olyan nekem sose lesz
7/11 anonim válasza:
A pici alacsony és törékeny nők egy magas pasiban a védelmezőt látják! A kb átlag ~170 körüli lányok is a magas pasikat akarnák, de azokat már elkapkodták a kisebb növésűek.
Így a magam fajta 174 cm-es pasi igazi patthelyzetben van... :(
8/11 RRR válasza:
szopás közben elfér rajta a sör:DDD
9/11 anonim válasza:
Nekem nem így tűnt. Bár tény, hogy a legtöbb férfinak inkább 160cm az ideál, míg a nőknek 180cm. Előbbi kicsit átlag alatti magasság, utóbbi átlag feletti.
10/11 anonim válasza:
mi is vagyunk... 180 és közel 160
rá tudok támaszkodni a vállára, meg ha ideges szoktam piszkálni, hogy ki sem látszol a földből :-)
na ilyenkor szokta ütni a hátam, izomból ...
egyébként szeretem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!