Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nincs valami elb__zva ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs valami elb__zva ebben a világban?

Figyelt kérdés

Mostanság egyre több ember meséli, hogy totál pechesek a párkeresésben. Olyan emberek, akik teljesen normálisak, érdekes gondolatviláguk/hobbijuk van, nyitottak, viccesek, kb. semmi stiklijük nincs, és olyan szinten pechesek, hogy csak csodálkozom.

Kezdem azt érezni, hogy ez egy tudatos világi irányítás eredménye. Hogy nem véletlen van ez, nyilván tömeges agymosás eredménye többek között az is, hogy a valódi értékekre nem figyelnek fel az emberek. Nem lehet, hogy ez egy szándékosan előidézett létállapot, amit a nagy fejesek, a világ vezető irányítói terveztek meg, ezzel is csökkentve a természetes népszaporulat lehetőségét, hogy sikeres párkapcsolatok születhessenek gyermeknemzéssel?

2015. szept. 13. 00:10
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
92%

A felvetés érdekes és jogos. Szerintem is el van cs*szve az egész :)

A hagyományos állapotokhoz képest elképesztő mértékben megváltozott a világ. Párkapcsolati szempontból az lenne szerintem ideális, ha gyerekkorunkban már megismerhetnénk a leendő párunkat, együtt nőnénk fel, majd egybekelnénk. De ez ma már nagyon-nagyon sok változó tényező miatt nincs így.

Pl. a nők munkába állítása, a fogamzásgátló bevezetése, a kötelező oktatási rendszer, ami inkább arra nevel mindenkit, hogy ne gondolkodjon, csak magoljon ... a természettől való elszakadásunk, ezek mind-mind okai lehetnek ennek a jelenségnek és akkor még nagyon valószínű, hogy nem is említettem mindent.

Ez a "civilizáció".

2015. szept. 13. 00:38
 12/26 anonim ***** válasza:
94%

12-es jól leírta. :)

Annyit fűznék hozzá, hogy meg lehet próbálni tenni ellene, és nem tömegemberként élni. :-)

2015. szept. 13. 00:45
 13/26 anonim ***** válasza:
9%

Elso gondolatom hogy ember...nem tudom mit szivsz de en is kerek.

Nos meg ha a hatterhatalom muve is lenne az agymosas akkor sem hiszem hogy ennek celja a gyereknemzes illetve a parkapcsolatok ellehetetlenitese lenne.

A media altal sugallta ertekrend maximum arra osztonoz hogy legyen jobb kocsid vegyel jobb ruhat es tobb zabalni valot ha nincs szukseged ra akkor is. Vegyel fel hitelt nyakra f..szra. Az hogy valaki a valodi ertekeket egy parkapcsolatban vagy az eletben hatterbe szoritja az anyagiakkal szemben mar egyeni dontes nem agymosas.

Nem nagyon tudtam kihamozni hogy vajon mit akarsz de szerintem megragadtam a lenyeget.

Mind azon altal ezt az illuminati baromsagot felejtsd el vagy gyere le a cuccrol baromi gyorsan.

2015. szept. 13. 00:51
 14/26 anonim ***** válasza:
100%

Hát ja, eléggé el van csesződve valami.

Párkeresésben én is nagyon peches vagyok, egész egyszerűen akibe én beleszeretek, annak pont nem én kellek. Bezzeg egy csomó másnak meg én vagyok az esete, akiktől viszont én nem akarok semmit.

A mai világ sajnos elég felszínes, és leginkább az ilyen műmájer emberkéknek kedvez a párkeresésben, mivel egyrészt az ilyeneknek nincs nagy igényük, másrészt meg a legtöbben pont az ilyen felszínes látszólag menő emberekre buknak, velük jönnek össze. Ebben a felgyorsult világban a legtöbb információ a médián keresztül jut el az emberekhez, ami egy ilyen idealizált kamuemberképet fest társadalom elé, és sokan ezt majmolják, és ilyen agymosott idiótaként lézengenek, aki meg nem áll be a sorba, annak sokkal nehezebben boldogulnia az életben.

2015. szept. 13. 00:55
 15/26 A kérdező kommentje:
Nem szívok semmit. :D Bár, lehet, hogy kéne, hogy ezt a valóságot el lehessen humorkodni. :) Megfogtad a lényeget, ez a lényeg.
2015. szept. 13. 00:55
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Rájöttél a titokra. Láttad ezt az epizódot? [link] :D
2015. szept. 13. 01:17
 17/26 A kérdező kommentje:
Nem nézek South parkot, régebben láttam pár részt belőle, azok tetszettek. :D Nem, nem láttam, de ha belinkelnéd, megköszönném. Bár most bedobnék egy kis ír whiskeyt, mint a Jameson, de kiegyeznék egy skóttal is, mint a Chivas Regal. :D
2015. szept. 13. 01:26
 18/26 anonim ***** válasza:
100%

A normalis ertekrendeket kepviselo ertelmes emberek szamitanak ma a "selejtnek" az a baj hogy egyre kevesebb ember marad akit nem szippant be a hulyeseg es anyagisag orvenye es sajnos ezert nehez part talalniuk

A Sok hulye materialista ember meg szaporodik agyba-fobe.

Ahogy Musu mondta (tudom hogy mese szereplo de igaza volt)

" Cudar egy vilag ez, pfuj"

18/L

2015. szept. 13. 01:39
 19/26 anonim ***** válasza:
A lényege annyi, hogy a főszereplő srác Aspergerben szenved, mindent szarnak lát, megkeresi őt egy cinikus társaság (a Mátrixban szereplőket kifigurázva), akik rádöbbentik, hogy a világ igazi oldalát látja, majd próbaképpen alaposan leitatják, hogy az általuk hamisnak hitt valóságba visszatérjen, ahol minden szép és jó. :D
2015. szept. 13. 01:50
 20/26 anonim ***** válasza:

Hogy jön az ide?

2015. szept. 13. 02:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!