Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nincs valami elb__zva ebben a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nincs valami elb__zva ebben a világban?

Figyelt kérdés

Mostanság egyre több ember meséli, hogy totál pechesek a párkeresésben. Olyan emberek, akik teljesen normálisak, érdekes gondolatviláguk/hobbijuk van, nyitottak, viccesek, kb. semmi stiklijük nincs, és olyan szinten pechesek, hogy csak csodálkozom.

Kezdem azt érezni, hogy ez egy tudatos világi irányítás eredménye. Hogy nem véletlen van ez, nyilván tömeges agymosás eredménye többek között az is, hogy a valódi értékekre nem figyelnek fel az emberek. Nem lehet, hogy ez egy szándékosan előidézett létállapot, amit a nagy fejesek, a világ vezető irányítói terveztek meg, ezzel is csökkentve a természetes népszaporulat lehetőségét, hogy sikeres párkapcsolatok születhessenek gyermeknemzéssel?

2015. szept. 13. 00:10
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
97%
Én inkább a fogyasztói társadalmat látom mögötte. Legyél TÖKÉLETES, HIBÁTLAN, mert az a jó csak. Mindenki aki nem tökéletes, az selejt. Hogy tökéletes legyél, vegyél XYZ termékeket.
2015. szept. 13. 00:12
 2/26 RRR ***** válasza:
100%
az egész
2015. szept. 13. 00:13
 3/26 anonim ***** válasza:
34%
végre 1 értelmes ember aki jól látja a dolgokat! erről magyarázok itt de én kapom a fogyatékos jelzőt......! a média ki mosta az emberek agyát! minden hol a tökéletest mutatják aztán az lesz az ideál
2015. szept. 13. 00:16
 4/26 anonim ***** válasza:
37%

"Olyan emberek, akik teljesen normálisak, érdekes gondolatviláguk/hobbijuk van, nyitottak, viccesek, kb. semmi stiklijük nincs, és olyan szinten pechesek, hogy csak csodálkozom. "

Magadra célzol ezzel?

2015. szept. 13. 00:16
 5/26 anonim ***** válasza:
93%

Sok minden van elrontva, de azért nem látok ilyen összeesküvést emögött.

Nézd meg a mai tinédzsereket. Milyen példaképek állnak előttük? Milyen értékek vannak előttük fontosnak feltüntetve? Például a média által. Legyél gazdag, szép, és a tiéd a világ. A mai fiatalok küzdenek azzal, hogy értéktelennek érzik magukat, és olyan felszínes dolgok után epekednek, amit ha meg is kapnak, nem teszik boldoggá őket.

Nincs elvárás sem maguk, sem mások felé, élnek a világban, gyúrnak a menő telefonra, a trendi megjelenésre, mert mindenhonnan azt kapják, hogy ettől lesznek sikeresek és szerethetőek.

Ami a 20+ korosztályt illeti: Küzdenek ők is hasonló gondokkal, és bizony kicsit fásultak, negatívak lesznek egy olyan világtól, ahol mindenért meg kell küzdeni, ahol minden instabil, ahol egy munkahelyről bármikor kirakhatnak. Nehéz ebben az ingoványos világban boldognak maradni, ismerkedni, szerelmesnek és kiegyensúlyozottnak lenni. És ugye, ki vonzódik a depresszív emberekhez ?!

De azért nincs veszve minden: Ugyanúgy megvannak még azok a csoportok, akik tudják, mik a valódi értékek, azt adják át, azt keresik a másikban. Én igenis hiszek benned, hogy az általad leírt emberek nem maradnak magányosak, csak most kicsit nehezebb a dolguk.

De a remény nem halt meg.

2015. szept. 13. 00:17
 6/26 anonim ***** válasza:
94%

Szerintem is a fogyasztói társadalom az oka. És ugyanez igaz a meglévő párkapcsolatokra is. Egy homokszem bekerül a gépezetbe, már megy a hiszti, meg a szakítás. Mert mindennek tökéletesnek kell lennie. Mert neked az JÁR. TE MEGÉRDEMLED. Ha már nem tökéletes többé, dobd ki a kukába, ahogy mindent. Talán nem véletlen, hogy a szakítást "kidobásnak" hívják szlengben.

TALÁN, mondom TALÁN. Szóval nekem ne jöjjön valami önjelölt nyelvész okoskodni. :)

2015. szept. 13. 00:18
 7/26 opened paradise ***** válasza:
92%
Nem,ezzel csak engem altatnak,mert ez a Truman show,tudom én,nem b..sztok át...
2015. szept. 13. 00:23
 8/26 A kérdező kommentje:

Imádtam azt a filmet, Truman show. Jim Carrey hatalmas benne. Igazából nekünk is "neki kéne menni az óceán falának", aztán kiszállni, hogy élhessük a saját életünket, nem azt, amit elénk adnak :D

Ed Harrisnek volt egy nagy dumája a filmben: "Miért élnél más életet? Úgyis elfogadod azt, amit kapsz. Nem törekedsz más életre." Vagy valami ilyesmi volt a mondanivalója, nem pont így fogalmazta meg.

2015. szept. 13. 00:26
 9/26 anonim ***** válasza:

sose gondoltam hogy létezik a mátrix!

https://www.youtube.com/watch?v=okuoYt_qxlc

2015. szept. 13. 00:30
 10/26 anonim ***** válasza:
75%

Ja,persze.... Meg illuminátik, vagy mi :D

A gonosz gazdagok szándékosan összefogtak, röhögnöm kell, majdnem leestem a székről.....

Valóban,a normális emberi értékek kezdenek kiveszni a világból,amihez a médiának nagy köze van.

Ez egy szándékos összeesküvés lenne?

Dehogy.

Tessék kevesebb kuruc infót olvasni.

Nincs itt semmiféle összeesküvés,csupán az anyagiak.

Semmi más,csak a bevétel számít,a profit.

Ennyi a történet.

Írták itt,hogy minden kis xar miatt szakítanak az emberek.

Hát ja, régen nem volt ennyi fórum,nem tudtak a bántslnazottak honnan tanácsot kérni,hova fordulni.

Manapság elég egy ingyenes telefon, és elmondják, mire számíthat az ember a továbbiakban a kapcsolatában.

Régen megcsalás, verés,és minden ilyen ellenére az emberek leéltek egymás mellett 30-40-50-60 éveket,naiv az,aki azt hiszi,régen minden olyan szép és jó volt.Nem.

Társadalmi elvárás is volt, hogy ne legyél házasságtörő.

Nem derült ki,nem volt ennyi fórum, mint manapság,szájról szájra jártak a hírek.

Ettől függetlenül nem egészséges ez a sok válás, ha jól tudom 55%,nagyon sok.

2015. szept. 13. 00:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!