Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek orvostan hallgatónál hogy lenne esélyem? 22/F
Figyelt kérdés
2015. szept. 11. 22:19
1/15 anonim válasza:
ahogy bárki másnál? orvosis is van ezerféle.
2/15 A kérdező kommentje:
De ilyen gyönyörű, okos félével, vagy hogy mondjam, értitek.
2015. szept. 11. 22:29
3/15 anonim válasza:
de attól még nem tudod mire mennyi időt szán és milyen valójában, szóval akár azt is mondhatnám hoyg van esélyed, de honnan tudjam te ki vagy, és főleg hogy ő milyennek talál.....
4/15 A kérdező kommentje:
Csak azért kérdezem, mert gondolom nagyon magasak az elávárásaik.
2015. szept. 11. 22:38
5/15 anonim válasza:
Mondjuk ha megtanulod, hogy az orvostanhallgatót nem külön írjuk, az máris egy jó pont lesz szerintem.
Egyébként nem értem a kérdést. Van egy konkrét, kiszemelt leányzó?
Ha van, akkor neked kellene a reakcióiból leszűrni, hogy van-e nála esélyed vagy sem.
Ha meg nincs konkrét, akkor miért éppen orvostanhallgató? És miből gondolod, hogy magasak az igényeik?
6/15 anonim válasza:
Az orvostanhallgató is csak egy ember.
7/15 A kérdező kommentje:
Jó, elnézést, hogy külön írtam, jogos... De nem vagyok hülye én sem különben, na mindegy.
2015. szept. 11. 23:00
8/15 anonim válasza:
mondom hogy sokfélék ők is, ne húzd már rá az elképzeld képed az összes orvosisra...
9/15 A kérdező kommentje:
Oké.
2015. szept. 11. 23:06
10/15 anonim válasza:
Hát mondjuk ha orvos vagy, az biztos bejön egy orvostanhallgatónak. (True story:) Szüleim orvosok, amikor megismerkedtek faterom már végzett orvos volt, anyukám pedig még orvostanhallgató volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!