Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sokat csalódtam a férfiakban, és teljesen kivagyok ábrándulva az életből. Mit tehetnék?
Ugyanez a helyzet nálam csak férfiban. Tök jó hogy mondjátok az utazás, hobbi stb dolgot, egy egy alkalommal tök jó. De amikor hazamész és nincs senki olyan akihez odabújhatsz, akivel mélyen az érzéseidről beszélhetsz, aki szeret és akit szerethetsz, ezek semmin sem segítenek igazából.
Én próbáltam és próbálok újra és újra felállni ezekből, de azt vettem észre hogy minden ilyen csalódás után egyre inkább kiveszik belőlem az az ember, aki voltam. Sokszor azt veszem észre hogy haragszom az egész világra, és jobb ha mindenki békén hagy. És nem vagyok bolond, csak ilyenné tett az élet és azok az emberek akik semmibe vettek.
Kérdező, legyél erős próbálj küzdeni, senki soha ne lássa rajtad a megtörtséget!
Sokat csalódtam a nőkben, és teljesen kivagyok ábrándulva az életből. Mit tehetnék?
Most is olyan életunt érzésem, be vagyok fordulva, tök depis vagyok.
24 éves férfi.
Én is csalódtam a nőkben, mégse vagyok depis. Nyitja az, hogy olyanba fordítom az energiáimat, ahol van pozitív visszajelzés, megtérülés, stb. mindegy minek nevezzük.
26F
Ne haragudj, de azt írtad, még szűz vagy. Akkor még rengeteg minden áll előtted, hisz a párkapcsolatok egyik alappillérét közelről sem ismered! Hazudik az, aki azt mondja, nem olyan fontos a szex egy párkapcsolatban. Én pont emiatt fejeztem be az előző kapcsolatomat, mert 21 évesen hatalmasat változtak a szexuális igényeim, és rájöttem, hogy nem passzolunk össze az akkori párommal. Szóval ilyen szempontból is vizsgálni kell egy múltbéli vagy jövendőbeli kapcsolatot. 23 évesen még tényleg sok minden áll előtted, fogsz még csalódni. Amíg meg egyedül vagy, meg kell tanulnod egyedül lenned magadban, felfedezned az egyéniségedet, hobbijaidat, a sportot (nagyon jó önbizalom növelő), elmélyedni a munkádban és a tanulásban. A saját igényeid is folyamatosan változnak, az, hogy mit vársz el a másiktól egy kapcsolatban. Dolgoznod kell magadon, erősnek kell maradnod, mert még lesz egy pár rosszul bevett kanyar az út közben, de olyat nem lehet, hogy kész, én kiszállok, mert meguntam. Ilyen nincs.
22/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!