Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem adnak legalább egy esélyt a nők ismerkedésre?
Figyelt kérdés
Mindenki visszautasít, sokszor elég csúnya módon. Szerintem nem vagyok rossz ember, tudom hogy vannak rossz külső tulajdonságaim, de ezek ellen amit tudtam megtettem. Nem értem, hogy miért nem lehet egy esélyt adni nekem, hogy megmutathassam milyen ember is vagyok valójában. Első látásra mindenki eldönti, hogy én nem kellek neki. Pár másodperc alatt. Pedig kulturáltan, normálisan hívom őket el egy randira, beszélgetésre. Mit csináljak, hogy egy esélyt kapjak?2015. szept. 8. 12:29
21/29 anonim válasza:
en a mostani ferjemnek 3 honapig mondtam nemet. persze hogy nem tudtam hogy kesz vagyok e a komoly kapcsolathoz mert fiatal voltam , de mar 8 eve egyutt vagyunk. Meg jo hogy turelmesen hivott minden nap randira.tudom hogy nem konnyu de ilyenek a nok.:)
22/29 anonim válasza:
21es. Hát nagyon nem könnyű veletek nők. Hogy tényleg lenne valami esély hogy észre vehessem hogy mit is akartok. De egy nőt megérteni nem lehet.
23/29 anonim válasza:
Nem tudom miért nem adnak neked esélyt a nők,
talán rosszakkal találkoztál.
Nekem az az egyetlen személy nem ad esélyt,hogy boldog lehessünk....
Sajnos rossz a csalódás,és ez az élet csak a csalódásból áll!
24/29 anonim válasza:
a nők miatt hal meg mindenki magányosan.
25/29 anonim válasza:
Ha meg esélyt ad, de aztán mond nemet akkor meg csak hiteget...
26/29 anonim válasza:
A nők számára kizárólag a pénztárca mérete fontos.
27/29 anonim válasza:
Én is olyan vagyok, hogy ha pár másodperc alatt kell döntenem, hogy adok-e valakinek esélyt, akkor tuti nem. Először semleges témákkal kell közelíteni hozzám, és ha valaki felkelti az érdeklődésem, akkor lehet folytatás. A páromat 5 hónapja ismertem, mire észrevettem, hogy férfiból van. Pár hétre rá összejöttünk. Ha mondjuk egy társkeresőn írt volna rám, vagy utcán szólít le, tuti nemet mondtam volna bizonyos paraméterek alapján, de így, hogy alaposabban megismertem, elkezdtem vonzódni hozzá.
28/29 anonim válasza:
Ha valaki naponta 4-5 nőt szólit le, és 100nak ir üzenetet társkeresőn, akkor az azt jelent számomra, hogy körülbelül bárki jó neki, aki a másik nemhez tartozik. És ez a kétségbeesés valószinűleg érződik is. Nekem legalábbis nem kellene olyan férfi, aki válogatás nélkül rámozdul minden nőre.
29/29 anonim válasza:
Nem adnak, mert nem akarnak. Ha ismeretlenül mész oda nem csoda ha ez a reakció. Amúgy mindenkinek joga van eldöntwni, hogy kivel ismerkedik. Gondolom te se akarsz olyannal együttlenni aki nem jó neked. Arról nem is beszélve, hozy ha esélyt ad úgy, hogy tudja semmi lesz belőle és később utasít el akkor csak még nagyobb fájdalmat okoz. Szóval ajkor most az a baj, hogy korrekt és nem hiteget? Fuck logic....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!