Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális, ha ettől rbancnak érzem magam?
Nagyon nehéz és összetett személyiségem van. Makacs vagyok, kissé büszke, gyerekes, és mértékkel, de önimádó. Sajnos a viselkedésem nagyrészét akkor is flörtnek veszik, ha nem annak szánom, sokaktó megkaptam már, egyszerre süt a kislányos ártatlanság és az érzéki szexualitás a tekintetemből.
A srácokkal sosem volt gondom, mindenkinek tetszem, aki nekem, de sajnos nem értik meg, hogy velem nem lehet együtt élni, mert nagyon sok türelem kell hozzám, fejlődést igényel a személyiségem. Nem vagyok kész még komolyan családban gondolkodni, hiába voltak komoly kapcsolataim, nem vagyok egy felnőtt nő szintjén.
Nagyon kellemetlenül és ribinek érzem magam, hogy azt is behülyítem, akit nem akarok.
Nemrég egy srácnak nem akartam, hogy tetsszek, és direkt nem voltam vele kedves, hanem olyan, mint alapból vagyok, és neki meg pont ez tetszik. (sajnos a valóságban annyi bennem az érzés, mint egy szögesdrótban, nehéz hatni rám)
Csak emellé van egyéniségem, meg kicsit fura érdeklődési köröm.
Normális, ha bánt, hogy nem akarok kihasználni másokat, mégis ez van?
21l
Egyaltalan nem vagy ri. nc, csak szeretsz flortolni ez baratsagos vagy. Mondjuk azert erdemes felismerni, ha egy fiu lelkileg gyengebb nalad es erzelmileg jobban belebonyolodik...szoval ilyenkor kell vele elvagni vele minden szalat kiveve ha szereted ot, mert pasikat (sem) tisztesseges hulyiteni:-)
Egyebkent ez egy osszetett dolog, mert a baratsagossagot alapbol keverik a vaggyal es a florttel es ok is flortolesbe kezdenek, de sztem egy tapasztalt pasinak tudnia kene h a flort az csak flort, nem valami hazassagi igeret:-))
A zomuk ezt a mai napig nem tudja, es komolyan, sztem ketszer gondold at h kivel flortolsz mert iszonyuan meg lehet sebezni masokat. Tudom, mert en is hasonlo vagyok es en is mindenkinek tetszem:-))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!