Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ördögi körbe kerültem, ki lehet ebből jönni?
Nem volt apa mellettem, ill. egy alkoholista férfi mellett nőttem fel, konkrétan nem volt normális férfi az életemben...még suliba se voltak fiú osztálytársaim kb 3-4 db de általánost, középsulit is beszámítva, akik nagyon rossz gyerekek voltak...a tanáraim is nők voltak többségében. Egyetemen is többségében női szaktársaim lettek. Sőt a végzettségem miatt kevés a pasi kolléga. Kb 19-20 éves koromig nem akartam pasit, pont a fentebb leírtak miatt, a barátnőim folyamat sírtak a srácok miatt, én tanultam, elvoltam. Mindig össze akartak hozni valakivel, de volt egy kiszemeltem aki olyan bűn ronda felnőtt lett h nem is tudom mi tetszett rajta. kb egy évig 20 évesen görcsösen akartam pasit, de egyszerűen nem jött össze, nem mozogtam sok helyen, suli, diákmunka egy kis irodában. Majd elkezdtem az egyetemet de addigra meg úgy beleuntam az egészbe hogy nem is érdekelt. Tavaly, mikor egy srácról azt hittem fel akart szedni, nem hittem el hogy egy iszonyú jó pasi engem akarhat. Féltem, bezárkóztam nem tudtam h kezeljem a helyzetet, tudom hogy rideg voltam vele, pedig vágytam rá. Ezért egy barátján keresztül tudattam vele hogy tetszik, mire ő rám se nézett. Egy barátnőm elkezdett vele flörtölni (neki is tetszett a srác) rányomult, majd egy másik nőnek udvarolt, de akkorra már nem is beszéltünk. Mára jóba vagyunk, minden nap látom a munkahelyen, de nem érdeklem sztem, mert más nőkkel jópofizik, udvarolgat, bókolgat minden nőnek, én meg csak munkatárs vagyok...nem tudom mit tegyek, tanultam a hibámból, de úgy érzem még egy ilyen számomra, nem csak külsőre, tökéletes pasit, az életbe nem találok.:( Az életvitele, a természete, a lénye ami megtetszett, de úgy ki lett forgatva mások által h nekem külsőre tetszik, ami igaz mert nagyon jó pasi...és mikor olyan nők nyomulnak rá akik kb bárkit megkapnak (pl van aki az irodába többekkel lefeküdt) velük hogy vehetném fel a versenyt? meg nem is akarom nem egy díjról van szó hanem egy emberi lényről.
25/N
"de tudom hogy rideg voltam vele, úgyhogy volt rá oka. "
Ennyi sosem tántorít el tőled egy olyan férfit, aki téged valóban akar, és csak téged, és nem csak unaloműzéshez, hanem komolyabbra.
Szóval ez nem ok annak aki téged akar.
Ez őrültség.
Szerintem nem volt valódi esélyed a srácnál,mert ahogy valaki előttem írta a rideg viselkedésed miatt nem mondott volna le rólad ha igazán akart volna.De más pasinál még bőven lehet esélyed,sok félénk fiú él a világban aki még helyes is és pont ilyen lányt keres magának.
Ennyi tényleg nem kéne, hogy eltántorítsa, ha valóban téged akarna. Én az exemen siránkoztam 1 hónapot a jelenlegi páromnak és közben folyton mondogattam neki, hogy ne reménykedjen, mert nem valószínű, hogy lesz bármi is. Egy percig nem kételkedett benne, hogy én kellek neki, pedig én se ismernék utólag magamra annyira össze voltam zuhanva...
Egyébként a leírásodból az is kitűnik, hogy most attól rettegsz, hogy nála nincs jobb és ő is elkel, akkor te egyedül maradsz. Pedig tévedsz. 1. igenis van jobb ennél a pasinál, aki nem akar téged. 2. olyan is van, akinek te is tetszel, úgy ahogy vagy, bármennyire nem hiszed.
Butaság lenne, mindenáron összejönni vele, emiatt a félelmed miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!