Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek engem már csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek engem már csak egy csoda változtathat meg? Vagy talán egy kapcsolat?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy egy nagy rakás semmi vagyok. Semmi nem érdekel, kb. minden hidegen hagy. Olyan mintha víz alatt élnék, mintha valami drogos lennék vagy nemtom(pedig sosem próbáltam ki ilyesmiket), alapvetően jól kijövök az emberekkel, vannak barátaim, szüleimmel, testvéreimmel jóban vagyok, most végeztem el egy egyetemet, anyagilag biztos lábakon állok, meg úgy alapvetően mindenem megvan, de mégsem izgat semmi, nagyon lesz@rom hozzáállással állok a világhoz. Sosem érzem jól magam, de rosszul sem, hanem csak úgy vagyok, olyan semlegesen létezem, vegetálok mint egy növény, de úgy elvagyok, nálam nyugodtabb ember nincs a világon, és úgy minden sikerül amibe belevágok, mert nem izgulok miatta, hanem csak mint egy gép megcsinálom. Többen azt mondták, hogyha lenne egy lány akibe beleszeretnék, és komoly kapcsolatunk lenne, az teljesen megváltoztatna. Szerintetek lehetséges ez?

2015. szept. 6. 20:57
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nincsenek céljaim, és nem motivál semmi.

Amúgy rengeteg dolgot kipróbáltam már, pl. bulizás, sport, zenélés, luxusétterem, utazások, játékok, tanulmányok, vallás stb. de semelyik sem hozott lázba egy cseppet sem, kipróbálhatnám a küzdősportot is, de tök felesleges, úgyis ugyanaz lesz a helyzet, mint az összes többivel.

2015. szept. 7. 09:44
 12/12 anonim ***** válasza:

Pontosan azért kell több és változatos dolgokat kipróbálni, hogy megtaláld, hogy mi az, ami motivál, előrelendít az életben.

Példádnál maradva: lehet, hogy a zenélés nem jött be, de a sport attól még lehet, hogy igen... :) Vagy éppen az írás. Vagy akármi egyéb. Amíg nem próbálod ki, nem tudhatod.

Én azt mondanám, az általad írtak alapján érdemes lenne esetleg egy szakember segítségét is kérned. Egy "profi" külső szemlélő, akivel őszintén tudsz beszélni, nem csak felszínesen összefoglalva a dolgot, mint itt, megláthat olyan dolgot, amit te nem, segíthet elindulni. :)

2015. szept. 7. 10:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!