Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan keressük így az igazit?
Én már nem merek ismerkedni:( Ha valaki próbálkozik nálam és visszautasítom (nem bunkón), akkor gonosz vagyok. Engem is utasítottak már vissza, tudom, hogy fáj. Ezért inkább helyzetet sem teremtek hozzá:(
Neten félek ismerkedni, mert sokszor jól eldumáltunk, aztán kiderült, hogy élőben semmi:( Kollégákkal sem szerencsés, mert ha pár hét után rájössz, hogy ez mégsem működik akkor utána te leszel az, akit a fél munkahely megdöntött (hiába, hogy 5 év alatt két kollégával jöttél össze).
Bulizni nem merek egyedül menni, a barátaim nagy rész párban van. Nincsenek nagy igényeim, nem a külső a lényeg, csak, hogy valami megérintsen benne, de ez nem megfogható:( Ezt pedig az emberek nagy része nem érti.
Hogyan lehet közel a 30-hoz, vidéken ismerkedni?
Nektek hogy sikerült?
Fene tudja, lehet én vagyok a válogatos, de nekem egyszerre fontos a külsö, az inteligencia, a szexualitás, a humor és az érzelmek.
Nem egy nobel dijas playboy nyuszit keresek. Csak olyat aki tetszik, akivel intelektuálisan is megértjük egymást, akivel meg van a romantika is és akivel a szex is isteni (igen, nekem ez is fontos, szexelni jó, mégha a sok prüdnek ez nem is tetszik)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!