Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Pasik, sikerült már újrapróbál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik, sikerült már újrapróbálkoznotok egy lánynál később?

Figyelt kérdés

tehát, először elküldött, de másodjára (harmadjára? Negyedjére?) megpróbáltátok, és sikerült?

persze, nem arról van szó, hogy mindig flegma volt, és még flegmább lett másodjára. Inkább úgy közelitsük meg, hogy láttátok, hogy változik valami, és megpróbáltátok mégegyszer, mert pl. a lány többet engedett meg, mint azelőtt.

2015. szept. 2. 22:32
 1/7 anonim ***** válasza:
igen volt már ilyen, másodjára kicsit közelebb engedett magához, mondjuk az más kérdés, hogy így sem jöttem vele össze :D
2015. szept. 2. 22:36
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem valahányszor megfordult a fejemben, hogy egy exemmel vagy olyannal akivel elsőre nem működött a dolog újra megpróbáljam, mindig oda lyukadtam ki, hogy már más lettem azóta én is meg ő is és valószínűleg már nem jönne össze vagy velem az ex vagy én az adott exemmel adott helyzetben.
2015. szept. 2. 22:38
 3/7 anonim ***** válasza:

Ja, volt egy lány, akinek udvaroltam négy éve, de elutasító volt. Tavaly megint megpróbáltam és fél évre összejöttünk.

Volt egy másik, neki mondhatni szerelmet vallottam, de elutasított. Egy hónap múlva elmondtam neki, hogy azért sajnálom ezt az egészet(bár túlzás, hogy újra próbálkoztam volna). Másnapra rá átgondolta a dolgot és három évig zaklatott, de addigra nekem már minden érzésem elmúlt felé. - jó, ez még középsuliban volt

Meg volt még egy, aminek épp visszaolvastam a beszélgetését. Nagyon jóban voltunk a lánnyal és épp elmeséltem neki, hogy én egyszer őt még "megszerzem" magamnak. Kinevetett, tudom, hogy barátnőivel is beszélte, hogy milyen naiv kis pecs vagyok. Egy évre rá összejöttünk és volt egy gyönyörű évünk együtt.

23f

2015. szept. 2. 22:44
 4/7 Clark Kent.. ***** válasza:

Nem szokásom ez az újrapróbálkozás, egész egyszerűen azért, mert elsőre is értek a szóból: ha elsőre nem sikerült, akkor inkább továbbmegyek egy olyan csajhoz, akinek bejövök.

Egyszer volt olyan, hogy többször is próbálkoztam, de végül sikerült továbblépnem. Igaz, aztán már a csaj próbálkozott nálam aki addig elutasított, de ennek semmi köze nem volt a korábbi kísérleteimhez.

2015. szept. 2. 23:16
 5/7 anonim ***** válasza:

a fogalmazásodból ítélve komolyan gondok vannak a kereteddel.

pl "nő elküldött,többet engedett,ilyen volt olyan volt amit te büntetés nélkül nyugtáztál".

annyi vehető le ezekből,hogy gyakorlatilag mindenben a nő dönt,ott az irányítás nála.

ha meg ez a felállás akkor az életben nem dugod meg.

akkor leszel sikeres másodszorra,ha megérzi,hogy végre nálad az irányítás,nem tud kizökkenteni téged,irányítani meg főleg nem.

2015. szept. 2. 23:29
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem, mivel sosem próbálkozom újra.

"Ha nem, hát nem... de akkor nem!"

2015. szept. 3. 00:26
 7/7 anonim ***** válasza:

A férjem próbálkozott nálam többször. Első alkalommal néztem kerek szemekkel és elküldtem őt.. Nem azért mert nem tetszett, nem vonzódtam hozzá, hanem mert tudtam, hogy csak megdugni akar. Neki a szakítás után erre volt szüksége, nekem pedig a szakítás után még épp nem volt erre szükségem. Aztán még fél évig ostromolt mire elhittem, hogy na jó..most már talán nem csak megdugni akar. :) (Elsőre tényleg ez volt, ő is bevallotta később, hogy valószínű nem lett volna belőle több.)

Végül összejöttünk, azóta a férjem.

2015. szept. 3. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!