Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért csinál ilyet egy lány a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinál ilyet egy lány a pasival, ha nem kellett neki?

Figyelt kérdés

a lánynak nem kellettem. Mégis, ezeket csinálja:

esernyő alatt belémkarolt

minden titkát, magánéleti dolgát megosztja

buliban sokszor néz engem

egy kis ital utàn sokszor hozzámért "véletlenül", nemegyszer a hátsójával is

arcon simogattam. Visszasimogatott

megpróbáltam valami merészebbet : elkezdtem simogatni a vállát, nyakát, haját. 15 percig ment, nem ellenkezett, még egy fejtetőre puszit is megengedett!

arról mesélt nemegyszer, hogy nehéz megtalálni azt, aki komolyan gondolja. Pedig pontosan tudja, hogy komolyaj gondoltam

mindenféle találkozóba belemegy (Margit sziget, tea, strand), de ha valamire épp nincs ideje, akkor "de még összefuthatunk attól"

2015. szept. 2. 17:53
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Mert jó érzés neki, hogy valaki szeretgeti, fut utána.
2015. szept. 2. 17:59
 2/7 Dreed ***** válasza:
100%
Barátzóna. És veled boldogítja magát,míg nem találja meg azt,akit szerethet.
2015. szept. 2. 18:06
 3/7 A kérdező kommentje:
azt hittem, a lányok ilyet nem fogadnak el olyanoktól, akit nem szeretnek, ez kinos nekik
2015. szept. 2. 18:12
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Tévedtél sajnos:)
2015. szept. 2. 18:15
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nem minden nő ilyen, én távolságtartóbb típus vagyok, de ismerek olyat, aki meg nagyon is közvetlen bárkivel. Szóval lehet, hogy ő egyszerűen csak ilyen típus.
2015. szept. 2. 18:29
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ő sem tudja hogy mit szeretne
2016. júl. 5. 21:30
 7/7 anonim ***** válasza:

Hajtsd el a p.icsába.

Csak az idődet rabolja el.

2016. júl. 5. 21:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!