Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma megyek elsőnek randizni egy pasival. De lány létemre nincs egy forintom sem. Ez nagyon gáz?
Mármint, Vele legelsőnek. 19/L
30/F
Menjetek olyan helyre, ahova nem kell pénz.
Mondjuk csak sétálgassatok, beszélgessetek a parkban.
De piknikezhetnétek is. Csinálj limonádét, ha van otthon keksz, süti, akkor azt is vihetnél. Csinálhatnál mini szendvicseket is.
Nem az igazi. Kérdés hogyan kérdezte a srác. Ha benne volt, hogy "Meghívlak egy kávéra", akkor valószínűleg úgy gondolta, hogy fizeti neked. De akkor a kávén kívül többre ne számíts :)
Más esetben elvárható, hogy legalább legyen nálad annyi, amennyi futja a te igényeidet.
Miért nem mondhatod le?
Nem értem 19 évesen miért 30 éves pasi kell, és nem értem a 30 éves pasikat se, hogy tinik kellenek nekik...
Ne menj pénz nélkül, ne várd, hogy mindent a pasi fizessen, legyen önbecsülésed. Vagy menjetek olyan helyre, amihez nem kell pénz.
Egyébként meg keress korban hozzá illő fiút, hidd el egy olyan pasi aki tinikre hajt egy hajszálnyit sem érettebb egy 22 évesnél.
Szerintem a 30f-nek van annyi pénze. :P
Csak majd ne vágd a kepébe, hogy téged ne lehet megvenni.
Ha virágot is kapsz tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!