Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ma megyek elsőnek randizni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma megyek elsőnek randizni egy pasival. De lány létemre nincs egy forintom sem. Ez nagyon gáz?

Figyelt kérdés
Lemondani nem mondhatom le.
2015. júl. 28. 15:45
1 2 3
 1/23 A kérdező kommentje:

Mármint, Vele legelsőnek. 19/L

30/F

2015. júl. 28. 15:46
 2/23 anonim ***** válasza:
Én tuti nem mennék egy forint nélkül randizni, inkább kérnék kölcsön, vagy valahogy megoldanám, hogy legyen nálam pénz. (Ha meghív, elfogadnám, de nem várnám el!)
2015. júl. 28. 15:46
 3/23 anonim ***** válasza:
59%

Menjetek olyan helyre, ahova nem kell pénz.

Mondjuk csak sétálgassatok, beszélgessetek a parkban.

De piknikezhetnétek is. Csinálj limonádét, ha van otthon keksz, süti, akkor azt is vihetnél. Csinálhatnál mini szendvicseket is.

2015. júl. 28. 15:48
 4/23 anonim ***** válasza:

Nem az igazi. Kérdés hogyan kérdezte a srác. Ha benne volt, hogy "Meghívlak egy kávéra", akkor valószínűleg úgy gondolta, hogy fizeti neked. De akkor a kávén kívül többre ne számíts :)

Más esetben elvárható, hogy legalább legyen nálad annyi, amennyi futja a te igényeidet.

Miért nem mondhatod le?

2015. júl. 28. 15:48
 5/23 anonim ***** válasza:
Menjetek setalni. Az ingyen van es senkinek nem kell meghivni a masikat. Mindenki viszi a sajat etelet. Felnott vagy, mondd meg ezt igy neki. Nekem bejott.
2015. júl. 28. 15:49
 6/23 anonim ***** válasza:
88%

Nem értem 19 évesen miért 30 éves pasi kell, és nem értem a 30 éves pasikat se, hogy tinik kellenek nekik...

Ne menj pénz nélkül, ne várd, hogy mindent a pasi fizessen, legyen önbecsülésed. Vagy menjetek olyan helyre, amihez nem kell pénz.

Egyébként meg keress korban hozzá illő fiút, hidd el egy olyan pasi aki tinikre hajt egy hajszálnyit sem érettebb egy 22 évesnél.

2015. júl. 28. 15:52
 7/23 anonim ***** válasza:

Szerintem a 30f-nek van annyi pénze. :P

Csak majd ne vágd a kepébe, hogy téged ne lehet megvenni.

Ha virágot is kapsz tőle.

2015. júl. 28. 15:53
 8/23 anonim ***** válasza:
100%
Menjetek sétálni. Vagy kiránduljatok és vigyetek saját készítésű kajákat, limonádét, jeges teát. Vagy kérj kölcsön valakitől, szülőtől, rokontól, baráttól egy kávéra, vagy üdítőre valót és ha ennél drágábbat talál ki a randin, meg lehet neki mondani, hogy sajnos te most így állsz anyagilag, több nem fér bele. Ha meg esetleg ő hív meg egy üdítőre annyit el is fogadhatsz.
2015. júl. 28. 15:55
 9/23 anonim ***** válasza:
9%
Majd fizetsz természetben.
2015. júl. 28. 15:56
 10/23 A kérdező kommentje:
Oo de most kitől kérjek? Én sem szeretek pénz nélkül menni sehova. De most mit csináljak? Nem mondhatom le mert régóta beszéljük a randit.
2015. júl. 28. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!