Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma megyek elsőnek randizni egy pasival. De lány létemre nincs egy forintom sem. Ez nagyon gáz?
Figyelt kérdés
Lemondani nem mondhatom le.2015. júl. 28. 15:45
11/23 A kérdező kommentje:
És nem várom el hogy fizessen.
2015. júl. 28. 15:58
12/23 anonim válasza:
Akkor menjetek olyan helyre ami nem kerül sokba, pl. sétáljatok a parkban vagy mittudomén. Egy fagyira vagy üdítőre úgyis meghív, ha férfi.
13/23 A kérdező kommentje:
És azért nem randizom korban "hozzám illő" srácokkal, mert nem jönnek be. Kinek a pap kinek a papné. Az idősebbekre bukom, ilyen egyszerű.
2015. júl. 28. 16:06
14/23 anonim válasza:
Legegyszerűbb az őszinteség. Mondd azt neki, hogy sajnos nincs egy forintod se, de nem várod el, hogy meghívjon mindenfélére.
15/23 anonim válasza:
14-es, ez a legnagyobb baromság, pont hogy úgy jön le, hogy elvárja.
16/23 anonim válasza:
Érdekes lények vagytok ti...
Fiatalon az érett férfi kell, idősen meg a fiatal, kőkemény dákóval.
Szóval, a ti korosztályotok mindig kevés nektek.-.-
17/23 A kérdező kommentje:
Kőkemény dákó? What? Nem várok én el semmit sem tőle. Szűz vagyok szóval... Amit neki is mondtam.
2015. júl. 28. 16:29
18/23 anonim válasza:
Nem baj, hogy nincs pénzed. Nem kell ezen problémázni. Vagy meghív valmire, vagy csak sétáltok.
Bár a korkülönbségből kiindulva, azt hiszem ez a férfi fizetni fog neked mindent amit csak akarsz, hogy lefeküdj vele.
Szóba sem kell hoznod az anyagiakat! Ne izgulj!
19/23 anonim válasza:
15-ös, semmilyen információ nem hangzott el azzal kapcsolatban, hogy mit vár el a fiútól, azt leszámítva, amit a 11-esben írt, hogy "És nem várom el hogy fizessen".
Ha szerinted mindebből az jön le, hogy elvárja, hogy a fiú fizessen, akkor a hiba a te készülékedben van.
20/23 anonim válasza:
Menj el a randira és majd meglátod mi lesz,ha fizetned kellene,mondd,hogy jézusom otthon felejtettem a pénztárcámat;D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!