Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ismerkedés kezdeményezése liftben?
9. lakik a kiszemelt hölgy, én a 10.-en szóval viszonylag több időm is lenne, bár még így se túl sok.
Ti hogyan kezdeményeznétek beszélgetést ilyen helyzetben?

Attól függ milyen kedvemben lennék.
Ha csak spontán akarom a dolgokat, akkor közölném, szimpatikus, és elhívnám valahová.
Ha játszani van kedvem, akkor véleménykérő kérdéssel nyitnék, és olyan irányba tolnám a társalgást, ahol tudom növelni a kettőnk közti szimpátiát.

Nekem évekig tartó kapcsolat lett ilyenből. :)
Megállítani a liftet túlzás, csak legyél természetes.

Direkt nyitásnak nem vagyok a híve,
a vélemény kérés már nem egy rossz ötlet, de meg van az a hátrány, hogy kevés időm van, szóval esetleg valami konkrét ötlet véleménykérésre amivel rövidebb időn belül párbeszédet tudok kialakítani?

Ha indirektben tudsz nyitni, akkor érdemes lenne megpróbálni a direktet is. A kettő szinte ugyanaz, csak mást mondasz. Ez utóbbi azért is jó, mert hamarabb megtudod, hogy érdemes-e folytatni az egészet.
Ha mindenképpen az indirektnél akarsz maradni, akkor olyan dologról kell kikérni a lány véleményét, ami érdekli, és leköti a figyelmét legalább egy rövid időre, amíg bevágódsz nála. Én a tipikus nőies témákat, pl a párkapcsolati probléma témakört ajánlom, arról igen szeretnek beszélni.

Tudok olyanról aki egy volt barátját úgy ismerte meg a liftben, hogy fényképezőgép volt a srácnál és a lány elkezdte arról faggatni, hogy miket szokott fotózni aztán ebből lett egy beszélgetés aztán kapcsolat.
Legyél kreatív.
Kent, most azért sem akarok direktbe nyitni, mert kicsit szégyenlős lánynak tűnik, jobban szeretnék előbb egy barátságos atmoszférát kialakítani, csak nagyon nehéz mert kevés idő van.
Fotós dologgal kapcsolatban esetleg azt nem tudod hogy hogyan lett belőle hosszabb beszélgetés? Kiszálltak egy emeleten vagy megállították al iftet vagyh ogyan? :D

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!